Meri-Lapin päivittäistiedote 8.2.2020

NordenBladet — Vahingonteko Torniossa
Torniossa on Torikadulla vahingoitettu Ford Mondeo -henkilöautoa jonkinlaisella terävällä esineellä naarmuttaen päivällä 8-16 välillä.
Vahingonteko Simossa
Huoneiston asukkaan epäillään katkaisseen tahallaan asunnosta sähköt, jolloin vesijohdot ovat jäätyneet ja aiheuttaneet vesivahingon. Asiaa tutkitaan vahingontekona.
Varkaus Kemissä
Lummekujalta Kemissä on anastettu Husqvarna-lumilinko torstai-perjantaiyönä. Lumilinko oli ollut lukittuna autokatoksessa.
Rattijuopumus Torniossa
Poliisipartio havaitsi Torniossa Länsipohjankadulla perjantaina päivällä ajoneuvon, jonka he pysäyttivät ja päättivät tarkastaa kuljettajan kunnon. Kuljettajana toimi 26-vuotias nainen, jolle tehty huumepikatestin tulos osoitti positiivista amfetamiinille. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Kolari Kemissä
Kiveliönkadulla on perjantaina noin klo 19.15 tumma farmarimallinen Renault tullut Eteläväylän ja Kiveliönkadun liikenneympyrässä kolmion takaa törmäten toisen henkilöauton oikeaan kylkeen. Renault oli poistunut paikalta. Poliisi löysi myöhemmin ajoneuvon Eteläväylän ja Iso-Törmänkadun risteyksestä hankeen suistuneena. Renaultissa on ollut ruotsin kilvet. Renaultista oli todistajan mukaan poistunut tummiin pukeutunut henkilö. Mahdollisia vihjeitä voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory