Viro: Tallinnassa järjestettiin kansainvälisen kauppakeskuksen ITC:n konferenssi ja palkinnonjakotilaisuus ”Go Global Awards”

Viro: Tallinnassa järjestettiin kansainvälisen kauppakeskuksen ITC:n konferenssi ja palkinnonjakotilaisuus ”Go Global Awards”

NordenBladet – Tallinnassa pidettiin kansainvälisen kauppakeskuksen ITC:n (International Trade Council) konferenssi ja palkintotilaisuus ”Go Global Awards”, joka kokosi satoja huippujohtajia maailman nykyaikaisimmista yrityksistä, vientiagentuureista, kansainvälisistä palveluntarjoajista, riskipääomayhtiöistä ja rahoituslaitoksista.

Radisson Collection -hotellista pidetyn kolmepäiväisen konferenssin avasi Viron presidentti Alar Karis. Seurasivat huippuasiantuntijoiden pitämät maailmantalouden trendejä ja eri maiden yritystoiminnan erikoispiirteitä käsittelevät luennot. ”Go Global Awards” päättyi gaalatilaisuuteen perjantai-iltana Lentosatamassa, jossa annettiin vuoden 2022 palkinnot.

ITC on vuodesta 1956 lähtien toiminut voittoa tavoittelematon kansainvälinen kauppakeskus, jonka verkostoon kuuluu 79 valtiollista vienti- ja sijoitusagentuuria ja yli 400 kauppakamaria. ITC järjestää palkintotilaisuuksia ”Go Global Awards” vuodesta 1989 lähtien ja niiden tavoitteena on antaa tunnustusta organisaatioille, jotka vaikuttavat myönteisesti maailmantalouteen innovaation, teknologioiden ja strategisen johtamisen keinoin.


Tags assigned to this article:
Go Global AwardsViro

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory