SUURI KUVAGALLERIA: Tänään avattiin Tallinnassa Baltian suurimmat matkailumessut “Tourest 2018”

SUURI KUVAGALLERIA: Tänään avattiin Tallinnassa Baltian suurimmat matkailumessut “Tourest 2018”

OHMYGOSSIP – Viron messukeskuksessa Tallinnassa (Eesti Näituste Messikeskus, Estonian Exhibition Center) avattiin Viron matkailuyritysten liiton järjestämät Baltian suurimmat matkailumessut Tourest 2018. Nyt jo 27. kertaa Virossa pidettäville kansainvälisille turismimessuille Tourest 2018 on ilmoittautunut yli 500 näytteillepanijaa yli 30 eri maasta ja alueelta. Viime vuonna messuilla kävi 28.465 vierailijaa. Messut tarjoavat lähes 8.000 m2 näyttelytilassa messutarjousten lisäksi paljon uuttaa ja kiinnostavaa.

Päähallissa on edustettuina matkatoimistoja ja matkanjärjestäjiä, kuljetusliikkeitä ja matkailualan tukipalveluita. Päähallissa on erillinen Global Village -alue ulkomaiden edustajille. Matkailuklubin osallistujat näkevät ja kuulevat erilaisista maailman ääriltä mukana tuoduista matkavaikutelmista ja suosituksia. Alueella Matkaile viisaasti pohditaan laajemmin tärkeitä matkailuun ja matkustamiseen liittyviä aiheita. Tällä kertaa erityistä painoa on kiinnitetty siihen, miten voitaisiin edistää Viron kehittymistä matkailukohteena. Lomaile Virossa -halliin ovat keskittyneet kaikkien Viron maakuntien ja niissä sijaitsevien matkailukohteiden värikkäät esittelyt, ja hallissa Elämykset ja maut voi antaa jalkojen levätä ja ruokailla nauttien aitoa virolaista ruokaa. Ruokailualueen viihtyisälle tunnelmalle antaa lisänsä Viron ulkoilmamuseon Kolun kapakka.

27. kansainväliset matkailumessut Tourest 2018 pidetään 9.-11. helmikuuta Tallinnassa, Eesti Näituste messikeskuksessa (Pirita tee 28).

MESSUT OVAT AVOINNA:
perjantaina 9. helmikuuta klo 12.00-18.00
lauantaina 10. helmikuuta klo 10.00-18.00
sunnuntaina 11. helmikuuta klo 10.00-15.00

Katso lisää viralliselta kotisivulta: www.tourest.euMainos:
 Mainos:

Mainos:

Kuvat: NordenBladet/Helena-Reet Ennet
Lähde: NordenBladet.ee

 


Tags assigned to this article:
matkailumatkailumessutTourestTourest 2018

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory