Mies vietti iltaa teräsnyrkki taskussaan

NordenBladet — LAHTI
Keskustassa olevasta ravintolasta ilmoitettiin lauantaina aamuyöllä, että järjestyksenvalvojat ovat ottaneet kiinni miehen. Syy kiinniottoon ja käsirautoihin laittamiseen oli se, että mies oli esitellyt hallussaan olevaa nyrkkirautaa ravintolan asiakkaille. Ilmoituksen mukaan mies oli yrittänyt sovittaa taskussa ollutta rautaa myös käteensä, mutta järjestyksenvalvoja oli ehtinyt tähän väliin ottaen miehen hallintaansa. Poliisipartio kuljetti miehen poliisilaitokselle kiinniotettuna, vaarallisen esineen hallussapitoon epäiltynä.
HÄMEENLINNA
Katuman alueella tapahtui henkilöauton ulosajo perjantaina illalla. Poliisipartio totesi, että autoa oli ajettu kevyen liikenteen väylää pitkin ja suistuttu talon pihaan tonttia rajanneen aidan läpi. Autoa kuljettanut 3-kymppinen helsinkiläismies puhallutettiin ja tulokseksi saatiin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Mies ei joko järkytyksensä tai kovan päihtymyksensä vuoksi kyennyt selvittämään tapahtumia kovinkaan kattavasti, joten hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen sekä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Mies kuljetettiin poliisivankilaan verikokeiden kautta. Mies oli yksin liikenteessä, eikä ulosajossa ilmeisesti ollut muita osallisia vaarassa.
ORIMATTILA
Perjantaina alkuillasta tapahtui valtatiellä 4 Orimattilassa liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto lähti heittelehtimään ja päätyi kolme henkilöä kyydissään katolleen. Paikalle lähti useita pelastuslaitoksen, ensihoidon ja poliisin yksiköitä. Poliisin tullessa paikalle autossa olleet henkilöt olivat saatu ulos autosta ja partio pääsi puhuttamaan heitä. Salosta kotoisin oleva nuori mies oli ajanut autoa etelän suuntaa, kun jostain syystä auto oli alkanut heittelehtimään ja päätynyt lopulta katolleen. Autossa olleet kuljetettiin sairaalaan tarkastukseen. Vammojen laadusta ei ole tarkkaa tietoa. Asiaa tutkitaan poliisissa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen.
HAUSJÄRVI
Perjantaina iltapäivällä tapahtui kantatietä 54 risteävän Kappalaisentien risteyksessä peräänajo, josta perään ajettu poistui vikkelästi paikalta jäämättä paikalle selvittelemään asiaa. Paikalle jäänyt osapuoli kertoi poliisipartiolle ajaneensa paikalta poistuneen auton perään. Poliisipartio tapasi kyseisen auton sen rekisteritietojen mukaisesta osoitteesta. Auton omistaja oli partion mukaan silminnähden päihtynyt. Tämä satuili poliisille tapahtumista, mutta lumijäljet auton ympärillä kertoivat poliiseille omaa tarinaansa siitä, kuka autoa oli ajanut. Auton omistaja otettiin kiinni törkeään rattijuopumukseen epäiltynä ja hänet käytettiin verikokeissa. Perään törmääjää puolestaan epäillään liikennerikkomuksesta.
HÄMEENLINNA
Poliisipartio havaitsi Tiiriössä perjantaina iltapäivällä huonokuntoisen henkilöauton ja päätti pysäyttää sen tarkastusta varten. Auton kuljettaja ei pysäytysmerkistä piitannut, vaan kiihdytti autollaan karkuun partiota. Karkuri käytti paetessaan suuria ylinopeuksia ja välillä vastaantulevan kaistaa ohittaessa autoja. Ojoisten koulun kohdalla pakenija törmäsi liikennemerkkitolppaan, jonka jälkeen auto suistui ulos tieltä. Pakenija pääsi kuitenkaan jatkamaan matkaa, rikkoutuneesta takarenkaasta huolimatta. Ojoistenkadulla olevien kerrostalojen pihojen välissä olevat pensasaidat eivät estäneet pakenijaa ajamasta pihojen läpi, jolloin poliisipartio jäi tästä hieman jälkeen. Lopulta pakoauto löytyi Ojoistenkadulta tyhjänä ja auton kuljettaja jatkoi karkuaan jalkaisin. Hän kuitenkin pysähtyi konstaapelin käskytettyä häntä. Miespuolinen kuljettaja kertoi paenneensa, koska on kortiton ja käyttänyt edellisiltana huumeita. Mies otettiin kiinni ja vietiin poliisivankilaan verikokeen kautta. Mies oli yksin liikkeellä autossaan, mutta muita tiellä liikkujia oli tapahtuma-aikaan runsaasti. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausainerikoksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta. Miehen tilillä on seitsemän aikaisempaa kortitta ajoa vuoden sisään.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory