Lopella valoton auto paljasti huumeissa ajelevan

NordenBladet — Hämeen poliisilaitoksen alueella on keskiviikon ja torstain välinen yö sujunut poliisin kannalta varsin rauhallisesti. Tehtäviä oli kaikkiaan 63 kappaletta. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin tuotiin kolme henkilöä.
LOPPI
Keskiviikkona iltapäivällä kello 16.27 aikaan poliisipartio kiinnitti huomiota Vähikkäläntiellä henkilöautoon joka tuli vastaan ilman ajovaloja. Partio päätti pysäyttää auton ja tarkistaa syyn valottomuuteen. Autoa kuljettanut 1970 luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin alle rangaistavuuden jääneen lukeman, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Mies myönsikin partiolle huumausaineen käytön ja hänet käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä törkeästä huumausainerikoksesta, sillä miehen käyttämästä autosta löytyi etsinnässä huumausaineeksi epäiltävää ainetta.
HOLLOLA
Keskiviikkoiltana kello 23.00 aikaan poliisi sai ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Tampereentiellä Kukonkoivussa. 1990 luvulla syntyneen miehen kuljettama henkilöauto oli tullut Lahden suuntaan kun se oli kuljettajan kertomaan mukaan lähtenyt heittelehtimään ja ajautunut ulos tieltä törmäten riista-aitaan. Kuljettaja vietiin tarkastettavaksi Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Auto vaurioitui hinauskuntoon. Päihteillä ei ollut osuutta tapahtumaan. Poliisipartion havaintojen mukaan tienpinta oli tapahtuma hetkellä erittäin liukas
Kello 23.45 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Helsingintiellä. Henkilöautoa kuljettanut 1970 luvulla syntynyt mies ei loukkaantunut ulosajossa, auto sen sijaan vaurioitui hinauskuntoon. Mies oli kertonut partiolle nukahtaneensa ja ajautunut sen vuoksi ulos tieltä. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory