Rattijuoppoja Hämeessä

NordenBladet — HATTULA:
55-vuotiaan mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hattulassa valtatiellä nro 3 19.12.2019 aamulla. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,53 mg/l. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
ASIKKALA:
28-vuotiaan mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Asikkalassa tiellä nro 313 19.12.2019 iltapäivällä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
LAHTI:
19-vuotiaan mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa valtatiellä nro 4 20.12.2019 yöllä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle ja amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
HÄMEENLINNA:
17-vuotiaan pojan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hämeenlinnassa Hauhontiellä 19.12.2019 illalla. 17-vuotias kuljetta henkilö-autoa Hauhontiellä ja ohittaessaan toisen auton osui ohitettavan auton sivupeiliin. Nuori kuljettaja jatkoi matkaa pysähtymättä. Poliisipartio tavoitti kyseisen nuoren hetken päästä auton omistajan luonta. Nuori kertoi, että ei halunnut jäädä tapahtumpaikalle, koska hänelle ei ole ajokorttia. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa kuulemalla asianosaisia.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory