Aamutiedote 3.12.2019

NordenBladet — Törkeä rattijuopumus ym., Tampere 2.12. klo 10 aikaan
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus puuta päin ajaneesta autosta Hepolamminkadun ja Hervannan tien risteyksessä Tampereella. Autosta kuljettajan paikalta ulos noussut mies oli vaikuttanut päihtyneeltä ja auto oli silminnäkijöiden mukaan mutkitellut ajokaistalla ennen kuin se oli suistunut päin puuta. Autoa kuljettanut mies oli yrittänyt poistua paikalta törmäyksen jälkeen, mutta ambulanssihenkilökunta oli tavoittanut hänet vähän matkan päästä. Vuonna -96 syntynyt mies puhalsi nollat poliisin alkometriin, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Poliisipartio kuljetti miehen Acutaan verikokeisiin, jossa selvisi, että mies oli antanut sekä tapahtumapaikalla olleelle ambulanssihenkilökunnalle, että poliisipartiolle väärät henkilötiedot. Miehen henkilöllisyyden varmistumisen yhteydessä, selvisi että mies on ajokiellossa. Miestä epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä väärän henkilötiedon antamisesta.
Liikenneturvallisuuden vaarantaminen, Ikaalinen 2.12. klo 16.00
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että pakettiauto on suistunut kyljelleen ojaan 3-tiellä Ikaalisissa. Autoa kuljettanut vuonna -60 syntynyt mies oli menettänyt pakettiautonsa hallinnan ohituskaistojen jälkeen jäisellä tienpinnalla ja päätynyt kulkusuunnassaan oikealle ojaan. Mies puhalsi nollat poliisin alkometriin. Mies kertoi poliisipartiolle, että pakettiauto oli pyörähtänyt jäisellä tiellä kaksi kertaa pyörillään ympäri ja luisunut tämän jälkeen perä edellä ojaan. Ojanpenkka oli ollut niin jyrkkä, että auto oli kaatunut kuljettajanpuoleiselle kyljelleen. Mies ei ollut oman kertomansa mukaan loukannut itseään ulosajossa. Ambulanssi kävi tarkastamassa miehen voinnin tapahtumapaikalla. Miehellä kyydissä olleet kaksi koiraa selvisivät myös säikähdyksellä ulosajosta. Miestä epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen, Joutsa 2.12. 18.50
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että humalainen mies on peruuttanut päin toista autoa S-Marketin pihassa Joutsassa. Sivullisten huomio oli kiinnittynyt S-Marketista ulos tulleeseen päihtyneen oloiseen mieheen, joka oli mennyt autoon kuljettajan paikalle ja lähtenyt peruuttamaan pois pysäköintiruudusta. Mies oli peruuttanut niin pitkälle, että hänen autonsa oli osunut pysäköintialueen ajoväylän toisella puolella pysäköitynä olleen toisen auto avonaiseen takaluukkuun. Mies ei ollut jäänyt selvittämään asiaa vaan yrittänyt lähteä jatkamaan matkaansa. Sivulliset olivat saaneet pysäytettyä auton ja ottaneet mieheltä autonavaimet pois. Poliisipartion saapuessa paikalle, vuonna -66 syntynyt mies puhalsi reilusti yli törkeän rattijuopumuksen verran poliisin alkometriin. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänet kuljetettiin Joutsan terveysasemalle verikokeeseen, jonka jälkeen hän päätyi viettämään yönsä kiinniotettuna poliisin putkassa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Törkeä rattijuopumus ym., Jyväskylä 2.12. klo 20.50
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus mahdollisesta rattijuoposta Kylmälahdentiellä Jyväskylässä. Poliisipartio sai näköhavainnon kyseisestä henkilöautosta ja pysäytti sen Kylmälahdentielle. Auton kuljettajaksi osoittautui erittäin päihtynyt nuori mies, joka puhalsi nollat poliisin alkometriin. Miehelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miehen henkilöllisyydestä oli aluksi epäselvyyttä, sillä hän oli oman kertomansa mukaan unohtanut ajokorttinsa kotiin. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä huumausainetta ja ajokortti, josta kävi ilmi, että vuonna -97 syntynyt mies oli antanut poliisipartiolle väärät henkilötiedot. Mies oli kaiken lisäksi ajokiellossa, hallusta löytyneestä ajokortista huolimatta. Miestä epäillään tässä vaiheessa törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä väärän henkilötiedon antamisesta.
Rattijuopumus ym., Ylöjärvi 2.12. klo 20.55
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus jalkakäytävää pitkin ajaneesta henkilöautosta, joka oli törmännyt valopylvääseen Myllyrinteentiellä Ylöjärvellä. Autosta kuljettajan paikalta noussut nainen oli vaikuttanut päihtyneeltä. Poliisipartion saapuessa paikalle autoa ajanut vuonna -58 syntynyt nainen puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen verran. Asian selvittämisen yhteydessä selvisi myös, että nainen on ajokiellossa toistaiseksi. Ambulanssi kävi paikan päällä tarkastamassa naisen voinnin ennen, kun poliisipartio kuljetti hänet Acutaan verikokeisiin. Naista epäillään tässä vaiheessa rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory