Käryjä kaduilta ja kassista

NordenBladet — N. nelikymppinen ajo-oikeudeton mies ajoi poliisin puhallusratsiaan Jyväskylän Lohikoskentiellä sunnuntaina klo 12.42. Hänellä oli kaksi matkustajaa kyydissään. Väsyneen oloinen kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille ja kokaiinille. Mies vietiin verikokeisiin rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikosepäilyn takia. Kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kiinnijääminen oli 19. kerta vuoden sisään.
24-vuotias mies ajoi poliisin puhallusratsiaan Pälkänevedentiellä Pälkäneellä klo 15.05. Alkometripuhallus näytti 0.33 mg/l:n tulosta, joten mies vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen. Rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja määrättiin tämän jälkeen ajokieltoon ja hän sai sakkovaatimuksen. Ajokortti jäi poliisin haltuun.
Hätäkeskukseen tuli klo 16.15 ilmoitus, jonka mukaan Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevassa tavaratalossa oli kolme asiakasta anastamassa hajuvesiä. Partio meni paikalle ja otti Kyttälänkadulta kiinni kaksi miestä. Tavaratalosta otettiin kiinni kolmas mies, jolla oli hallussaan kassi. Kassiin oli laitettu hajuvesiä yli 2300 Euron arvosta. Kolmikko tuotiin poliisiasemalle. Heitä epäillään varkauden yrityksestä.
37-vuotias mies on epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta vt 4:llä Äänekoskella Kalaniemen kohdalla. Hänelle mitattiin 142 km/h:n ajonopeus 80 km/h:n alueella. Mies määrättiin ajokieltoon. Tapahtuma-aika oli sunnuntaina klo 16.45.
Poliisipartio pysäytti Äänekoskella Saarijärventiellä Parantalan kohdalla klo 20.31 henkilöauton, jota ajoi 26-vuotias mies. Hän osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli 7. kerta vuoden sisään. Tutkittavaksi tuli myös rattijuopumus puhalluskokeen näytettyä 0.76 promillea.
Jämsän Töröläntielle pysäytettiin klo 20.33 henkilöauto liikennetarkastusta varten. Auton viisikymppinen mieskuljettaja puhalsi alkometriin 0.69 mg/l:n lukemat, joten häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Mies vietiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon. Hänen ajokorttinsa jäi poliisille.
Jyväskylän Pupuhuhdantiellä tavattiin klo 20.35 henkilöauton ratista nelikymppinen ajo-oikeudeton mies. Kiinnijääminen oli 8. kerta vuoden sisään.
27-vuotias ajo-oikeudeton mies huristeli henkilöautolla Pispalan Valtatiellä Tampereella klo 21.58. Hänelle kiinnijääminen oli 3. kerta vuoden sisään.
Poliisipartio sai klo 23.45 hätäkeskukselta tehtävän mennä Tampereen Kissanmaankadulla sijaitsevalle marketille, josta oli kuulunut lasien helinää. Paikalla selvisi, että kauppaan oli murtauduttu. Tekijästä saatiin tuntomerkit ja poliisipartio sai omien selvitystensä perusteella kartoitettua jalkaisin poistuneen rikoksesta epäillyn pakoreitin sekä asunnon, johon hän oli mennyt. Asunnosta löytyi teossa käytetyt välineet ja anastetut oluet sekä murtokeikalla käynyt nuorimies. Rikosilmoitus kirjattiin varkaudesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory