Huhtikuun 2019 Levin mökkipalon esiselvitys kesken

NordenBladet — Kittilässä Levillä tapahtui 12.4.2019 kolmen lapsen kuolemaan johtanut mökkipalo. Onnettomuustutkintakeskus on tehnyt tapahtuneesta turvallisuustutkinnan, josta on laadittu tutkintaselostus. Tutkintaselostus on julkaistu 22.11.2019 Onnettomuustutkintakeskuksen verkkosivuilla osoitteessa www.turvallisuustutkinta.fi.
Poliisi tutkii tapahtunutta tässä vaiheessa nimikkeillä esitutkintalain 3:3.2 tarkoittama selvitys sekä palonsyyn tutkinta ja kuolemansyyn tutkinta. Poliisin esiselvitys on kesken ja sen vuoksi ei voida vielä ratkaista käynnistetäänkö esitutkinta.
Tutkinnassa on kuultu henkilöitä ja lisäksi poliisi on käyttänyt apuna sähköalan asiantuntijaa, jolta on valmistunut lokakuussa 2019 palontutkintaraportti. Poliisi jatkaa henkilöiden kuulemisia, jonka jälkeen se tekee ratkaisun tutkinnan jatkamisesta yhteistyössä aluesyyttäjän kanssa.
Poliisi ei ota kantaa mahdollisiin rikosnimikkeisiin, koska esitutkintaa ei ole aloitettu. Esiselvityksen valmistumisen ajankohtaa ei voida toistaiseksi arvioida.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory