Kuopiolainen mies murtautui yöllä kauppaan Kuopion Inkilänmäellä

NordenBladet —

13.11.2019 klo 08.06Itä-Suomi
Kuopiolainen 26-vuotias mies murtautui keskiviikkoyönä kello 02 aikaan Kuopion Inkilänmäellä olevaan liikkeeseen. Mies oli vienyt liikkeestä olutta, joita löytyi hänen hallustaan. Poliisi seurasi poliisikoiran avulla liikkeeltä lähteneitä jälkiä ja löysi miehen hänen omasta asunnostaan Inkilänmäeltä. Hänet otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.
***
Tiistaina iltapäivällä kello 15 aikaan oli Kuopion keskustassa kahden miehen välillä tappelu, jossa molemmilla epäillään olleen puukko. Poliisipartion tullessa paikalle vartijalla oli hallussaan toinen osallinen, mutta toinen oli päässyt poistumaan paikalta, eikä häntä löydetty. Poliisilla on kuitenkin tiedossa hänen henkilöllisyytensä. Vartijan havaintojen mukaan miehet olivat poistuneet Kauppakadulla olevasta ravintolasta, jonka jälkeen he olivat alkaneet pahoinpitelemään toisiaan ja kummallakin oli ollut myös puukko esillä. Asiaa tutkitaan törkeän pahoinpitelyn yrityksenä, johon molemmat miehet ovat epäiltyinä.
***
Henkilöauto suistui ulos tieltä tiistai-iltana kello 19 aikaan Kaavintiellä ja päätyi katolleen ojaan. Auto oli tullut Kaavintietä Riistaveden suunnasta kun se oli lähtenyt heittelehtimään ja suistunut tieltä oikealle puolelle ojaan. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa, joista toinen loukkaantui sen verran, että hänet kuljetettiin KYS:aan.
***
Poliisipartio pysäytti tiistai-iltana kello 23 aikaan henkilöauton Iisalmessa Pekankadulla kuljettajan ajokunnon tarkistamista varten. Autoa kuljettaneelle 20-vuotiaalle iisalmelaiselle miehelle tehty huumausainetesti oli postiviinen kannabikselle, minkä vuoksi häntä epäillään rattijuopumuksesta.
***
Poliisipartio havaitsi tiistai-iltana kello 23 aikaan Kuopion Petosella henkilöauton, jossa ei ollut edessä rekisterikilpeä ja takana ollut kilpi ei kuulunut kyseiseen autoon. Auto oli myös poistettu liikennekäytöstä. Autoa kuljettaneella 46-vuotiaalla ulkopaikkakuntalaisella miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänelle tehty huumausainetesti oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory