Hirvikolari Kontiolahdella

NordenBladet — Joensuulainen mies oli ajanut henkilöautolla Kontiolahdella, Lieksantietä Uimaharjun suuntaan lauantaina hieman ennen kello 17:ta, kun Kuusojan kohdalla oli juossut hirvi tielle. Mies oli törmännyt hirveen autonsa oikealla etukulmalla. Mies oli loukkaantunut lievästi. Auton tuulilasi ja oikea etusivulasi olivat rikkoontuneet ja auto oli vaurioitunut myös oikeasta kyljestään. Hirvimiehet jäljittävät loukkaantunutta hirveä.
Kontiolahtelaisen 36-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikennerikkomukseen traktorilla, Kontiolahden Venejoella, lauantaina noin kello 17. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily miehen ajokunnosta. Poliisipartio oli kytkenyt poliisiauton hälytys- ja pysäytysvalot päälle traktorin ollessa tiellä keula heitä kohti, mutta tällöin mies oli kääntänyt traktorin ja oli jatkanut ajoaan, kunnes mies oli ajanut traktorin syvään vesiojaan. Traktori oli jäänyt kiinni ojaan ja oli sammunut. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,13 promillea. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.
Joensuulaisen 36-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen henkilöautolla ja huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Karsikossa Pohjolankadulla lauantaina kello 20 jälkeen. Poliisipartio oli pysäyttänyt miehen kuljettaman henkilöauton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle.
Taksiauto ja jalankulkija olivat kolaroineet Juuan keskustassa, Sairaalatiellä, lauantaina kello 20 jälkeen. Juukalainen nainen oli kuljettanut taksiautoa Sairaalatietä Sorveuksen suunnasta Juuan keskustan suuntaan. Hän oli havainnut jalankulkijan tulevan tielle hänen ajosuunnassaan oikealta, Eevalantien suunnasta. Hän oli kertonut yrittäneensä jarruttaa ja väistää jalankulkijaa, mutta ei ollut onnistunut siinä vaan oli törmännyt jalankulkijaan. Törmäyksen jälkeen auto oli suistunut ojaan ja törmännyt myös puuhun. Jalankulkija, kontiolahtelainen mies oli viety ambulanssilla keskussairaalaan tarkistettavaksi. Tapahtuma-aikaan oli satanut lunta ja keli oli ollut liukas. Taksi oli vaurioitunut etuosastaan.
Joensuulainen 18-vuotias mies oli ajanut henkilöautolla Joensuun keskustassa, Länsikadun pohjoispäässä lauantaina hieman ennen kello 23:a. Mies oli menettänyt autonsa hallinnan ja oli törmännyt puun tukipylvääseen ja oli kimmonnut siitä pysäköitynä olleen henkilöauton takaosaan. Miehen kyydissä oli ollut kaksi matkustajaa. Henkilövahinkoja ei ollut tullut. Puun tukipylväs ja molemmat henkilöautot olivat vaurioituneet.
Ilomantsilaisen 26-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn Joensuun keskustassa Siltakadulla sijaitsevassa ravintola Bepopissa sunnuntaina kello 0.30. Ravintolan järjestyksenvalvojien poistaessa miestä ravintolasta, oli mies lyönyt ulko-ovella järjestyksenvalvojaa nyrkillä päähän. Järjestyksenvalvojalle oli tullut lievähkö vamma. Poliisi oli ottanut miehen kiinni ja tapahtunutta tutkitaan pahoinpitelynä.
Liperiläisen 26-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn Liperin Vaiviossa sijaitsevassa ravintola Gaijussa hieman ennen puolta yötä lauantaina. Joensuulainen, ravintolassa järjestyksenvalvojana ollut mies oli poistanut ravintolasta toista henkilöä. Liperiläinen mies oli ottanut joensuulaista miestä kurkusta kiinni ja tämän jälkeen liperiläinen mies oli lyönyt joensuulaista miestä useita kertoja kasvoihin. Joensuulaisen miehen silmälasit olivat rikkoontuneet pahoinpitelyn yhteydessä.
Vantaalaisen 35-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Niinivaaralla, Vasantiellä sunnuntaina kello 1.20. Poliisipartio oli pysäyttänyt peruuttavan auton. Mies oli ollut sekavan oloinen ja hänelle huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Puhalluskokeen tulos oli ollut nolla. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.
Nurmeslaisen 18-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen henkilöautolla, Nurmeksen Sivakkajoella, sunnuntaina puolen yön aikaan. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 0,79 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily miehen ajokunnosta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory