Meri-Lapin päivittäistiedote 3.11.2019

NordenBladet — Veljesten riita Kemissä ravintolassa
Vanhempi veljeksistä oli nuoremman kertoman mukaan kerännyt 30-vuoden ajalta patoutumia ja pahoinpidellyt 34-vuotiasta veljeään ravintolan sisätiloissa Kemissä. 43-vuotias mies oli lyönyt useita kertoja nuorempaa veljeään kasvoihin nyrkillä aiheuttaen mustelmia ja omaisuusvahinkoa. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.
Mökkimurto Keminmaassa
Torstaiyönä oli Kivalontiellä Keminmaassa murtauduttu mökin tontilla oleviin piharakennuksiin. Omistajan mukaan paikalta oli anastettu aggregaatti, kirves, moottorisaha ja iso polttoainelämmitin.
Ajo-oikeudeton mies Torniossa
40-vuotias, poliisin entuudestaan tuntema mies, ajoi henkilöautoa kahdeksatta kertaa vuoden sisällä ilman ajo-oikeuta. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Pahoinpitely ravintolassa Torniossa
30-vuotias, vahvassa humalassa, ollut Haaparantalainen mies oli tullut kertomaan järjestyksenvalvojille, että häntä oli lyöty tuopilla päähän. Miehellä oli vertavuotava haava päässään. Mies ei osannut kertoa, kuka häntä oli lyönyt. Mies kuljetettiin ambulanssin toimesta hoidettavaksi Ruotsiin. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory