Kaakkois-Suomessa juhannusta vietettiin rauhallisesti

NordenBladet — Poliisi valvoi juhannuksen viettoa tieliikenteessä ja vesistöissäJuhannuksen aikana poliisi suoritti valvontaa ja hoiti useita hälytystehtäviä. Hälytystehtävät juhannuksen aikana keskittyivät lähinnä ilta- ja yöaikaan. Perjantain ja lauantain välisen yönä poliisitehtäviä oli hieman alle 150 tehtävää. Poliisia työllistivät rattijuopumukset ja erilaiset häiriötehtävät. Rattijuopumuksia oli kirjattu juhannuksen aikana sunnuntain aamupäivään mennessä; rattijuopumukset 10 kpl ja törkeät rattijuopumukset 6 kpl. Pahoinpitelyrikoksia oli kirjattu 7 kpl. Liikenneturvallisuuden vaarantamisia oli useita; suurin nopeus mitattiin Kouvolassa VT 6:lla. Poliisipartio mittasi henkilöauton nopeudeksi 180 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 80km/h. Henkilöauton kuljettaja puhalsi tässä yhteydessä alkometriin 1,73 promillen lukeman.Vesiliikennettä valvottiin myös juhannuksena koko poliisilaitoksen alueella. Ruorijuopumuksia kirjattiin juhannuksen aikana 2 kappaletta.Poliisi jatkaa edelleen Ruokolahdella tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. 

Poliisi valvoi juhannuksen viettoa tieliikenteessä ja vesistöissä

Juhannuksen aikana poliisi suoritti valvontaa ja hoiti useita hälytystehtäviä. Hälytystehtävät juhannuksen aikana keskittyivät lähinnä ilta- ja yöaikaan. Perjantain ja lauantain välisen yönä poliisitehtäviä oli hieman alle 150 tehtävää. 

Poliisia työllistivät rattijuopumukset ja erilaiset häiriötehtävät. Rattijuopumuksia oli kirjattu juhannuksen aikana sunnuntain aamupäivään mennessä; rattijuopumukset 10 kpl ja törkeät rattijuopumukset 6 kpl. Pahoinpitelyrikoksia oli kirjattu 7 kpl. 

Liikenneturvallisuuden vaarantamisia oli useita; suurin nopeus mitattiin Kouvolassa VT 6:lla. Poliisipartio mittasi henkilöauton nopeudeksi 180 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 80km/h. Henkilöauton kuljettaja puhalsi tässä yhteydessä alkometriin 1,73 promillen lukeman.

Vesiliikennettä valvottiin myös juhannuksena koko poliisilaitoksen alueella. Ruorijuopumuksia kirjattiin juhannuksen aikana 2 kappaletta.

Poliisi jatkaa edelleen Ruokolahdella tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory