Poliisi valvoi takseja Jämsän Himoksella

NordenBladet — Sisä-Suomen poliisi valvoi juhannusaattona 23.6.2023 Jämsän Himoksella muun poliisitoiminnan ohessa alueella liikennöiviä takseja.Jämsän Himoksella järjestettävät juhannusfestivaalit keräävät alueelle paljon väkeä ja myös takseja on liikenteessä runsaasti.   Valvontaiskun aikana tarkastettiin yhteensä noin 40 taksia ja kuljettajaa. Tarkistuksen kohteena oli ajoneuvon kuntoon ja rekisteröintiin liittyvät asiat sekä taksiliikenteen harjoittamiseen liittyvien velvollisuuksien noudattaminen. Näihin kuuluvat muun muassa taksiliikenneluvan sekä taksinkuljettajan ajoluvan voimassaolo ja velvollisuus laittaa matkustajan nähtäville luvanhaltijan nimi ja yhteystiedot sekä kuljettajan nimi. Takseina käytettävien ajoneuvojen rekisteröinnissä tai liikennekuntoisuudessa ei valvonnassa havaittu puutteita. Myös taksiliikenneluvat ja taksinkuljettajien ajoluvat olivat kunnossa. Puutteita sen sijaan oli muun muassa velvollisuudessa laittaa matkustajan nähtäville luvanhaltijan nimi ja yhteystiedot, joiden seurauksena poliisi määräsi liikennevirhemaksun neljälle kuljettajalle.  

Sisä-Suomen poliisi valvoi juhannusaattona 23.6.2023 Jämsän Himoksella muun poliisitoiminnan ohessa alueella liikennöiviä takseja.

Jämsän Himoksella järjestettävät juhannusfestivaalit keräävät alueelle paljon väkeä ja myös takseja on liikenteessä runsaasti.   

Valvontaiskun aikana tarkastettiin yhteensä noin 40 taksia ja kuljettajaa. Tarkistuksen kohteena oli ajoneuvon kuntoon ja rekisteröintiin liittyvät asiat sekä taksiliikenteen harjoittamiseen liittyvien velvollisuuksien noudattaminen. Näihin kuuluvat muun muassa taksiliikenneluvan sekä taksinkuljettajan ajoluvan voimassaolo ja velvollisuus laittaa matkustajan nähtäville luvanhaltijan nimi ja yhteystiedot sekä kuljettajan nimi. 

Takseina käytettävien ajoneuvojen rekisteröinnissä tai liikennekuntoisuudessa ei valvonnassa havaittu puutteita. Myös taksiliikenneluvat ja taksinkuljettajien ajoluvat olivat kunnossa. Puutteita sen sijaan oli muun muassa velvollisuudessa laittaa matkustajan nähtäville luvanhaltijan nimi ja yhteystiedot, joiden seurauksena poliisi määräsi liikennevirhemaksun neljälle kuljettajalle. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory