Lahden ankkurissa pysäköity sähköpotkulauta pysäytti päihtyneen naisen autoilun

NordenBladet — Hämeen poliisilla piti kiirettäLAHTI50- vuotias mies yritti aamuyöllä anastaa puutarhakalusteita huonekalukaupasta Launeelta. Mies oli pyörinyt kaupan ympärillä epämääräisesti ja mennyt aidan yli puutarhakaluste myymälään, mistä hän oli nostanut aidan yli puutarhakalusteita. Sivulliset ilmoittivat asiasta ja mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä varkauden yritykseen.HÄMEENLINNAKuljettajan epämääräinen ajo kiinnitti partion huomion Ahvenistontiellä illalla. Kuljettaja ei meinannut saada autoaan pysäköityä ja oli pysäköintiä suorittaessaan vähällä osua poliisiautoonkin. Kuljettajaksi selvisi melkein 40- vuotias naishenkilö, joka puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. JANAKKALAHakamäessä yli 30- vuotias mies oli häiriköinyt kahdessa eri osoitteessa asuvia ihmisiä. Toisen asunnon pihalla ollessaan mies oli lyönyt asukasta. Partio otti häiriköineen miehen kiinni asioiden selvittämiseksi.LAHTIYli 30- vuotias mies ajoi henkilöautolla reilua ylinopeutta eteläisellä kehätiellä ilta- aikaan, mikä kiinnitti moottoripyöräpoliisin huomion. Partio seurasi autoa Ala- okeroisiin, missä auto saatiin pysäytettyä. Autoa kuljettanut mies myönsi käyttäneensä huumausaineita, minkä vuoksi hänet käytettiin verikokeessa. Miehen kuljettamasta autosta löytyi etsinnässä tutkanpaljastin. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuoppouden lisäksi paljastinlaiterikkomukseen.LAHTI50- vuotias nainen kuljetti henkilöautoa Ankkurissa ja kääntyessään kaupan pihaan hän törmäsi pysäköitynä olleeseen sähköpotkulautaan. Sähköpotkulauta oli jäänyt jumiin auton alle ja keskeytti naisen autoilun. Nainen puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. RIIHIMÄKIPartiolle tuli hätäkeskukselta ilmoitus epäillystä rattijuoposta, joka tuli partiota vastaan Hämeentiellä. Pysäytyksen aikana selvisi, että 30- vuotias mies oli päihtynyt ja hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen.

Hämeen poliisilla piti kiirettä

LAHTI
50- vuotias mies yritti aamuyöllä anastaa puutarhakalusteita huonekalukaupasta Launeelta. Mies oli pyörinyt kaupan ympärillä epämääräisesti ja mennyt aidan yli puutarhakaluste myymälään, mistä hän oli nostanut aidan yli puutarhakalusteita. Sivulliset ilmoittivat asiasta ja mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä varkauden yritykseen.

HÄMEENLINNA
Kuljettajan epämääräinen ajo kiinnitti partion huomion Ahvenistontiellä illalla. Kuljettaja ei meinannut saada autoaan pysäköityä ja oli pysäköintiä suorittaessaan vähällä osua poliisiautoonkin. Kuljettajaksi selvisi melkein 40- vuotias naishenkilö, joka puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen.

 
JANAKKALA
Hakamäessä yli 30- vuotias mies oli häiriköinyt kahdessa eri osoitteessa asuvia ihmisiä. Toisen asunnon pihalla ollessaan mies oli lyönyt asukasta. Partio otti häiriköineen miehen kiinni asioiden selvittämiseksi.

LAHTI
Yli 30- vuotias mies ajoi henkilöautolla reilua ylinopeutta eteläisellä kehätiellä ilta- aikaan, mikä kiinnitti moottoripyöräpoliisin huomion. Partio seurasi autoa Ala- okeroisiin, missä auto saatiin pysäytettyä. Autoa kuljettanut mies myönsi käyttäneensä huumausaineita, minkä vuoksi hänet käytettiin verikokeessa. Miehen kuljettamasta autosta löytyi etsinnässä tutkanpaljastin. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuoppouden lisäksi paljastinlaiterikkomukseen.

LAHTI
50- vuotias nainen kuljetti henkilöautoa Ankkurissa ja kääntyessään kaupan pihaan hän törmäsi pysäköitynä olleeseen sähköpotkulautaan. Sähköpotkulauta oli jäänyt jumiin auton alle ja keskeytti naisen autoilun. Nainen puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman.

 
RIIHIMÄKI
Partiolle tuli hätäkeskukselta ilmoitus epäillystä rattijuoposta, joka tuli partiota vastaan Hämeentiellä. Pysäytyksen aikana selvisi, että 30- vuotias mies oli päihtynyt ja hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory