Töhrijöitä liikkeellä Nurmeksessa

NordenBladet — Kuorma-auton perävaunu törmäsi valopylvääseen Uimaharjussa ja museojunaa tuhrittiin Nurmeksessa. Poliisi kaipaa näihin tapahtumiin silminnäkijähavaintoja.Uimaharjussa Ukkolanraitilla kuorma-auton perävaunu törmäsi valopylvääseen 19.6.2023 klo 14.40. Sivullinen ilmoittaja soitti asiasta hätäkeskukseen. Ilmoittaja kertoi hätäkeskukselle nähneensä tukkirekan perävaunun heittelehtivän ja osuvan lyhtypylvääseen. Osuman seurauksena pylväs roikkui johtojen varassa tien päällä. Ilmoittaja oli itsekin rekalla liikkeellä, ja jäi paikalle varoittamaan liikennettä poliisin tuloon saakka.Poliisipartio kävi tapahtumapaikalla ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuorma-auton kuljettajan henkilöllisyys on vielä selvityksen alla. Mahdolliset havainnot tapahtumasta voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Nurmeksessa sotkettu museojunaaNurmeksessa Kirkkokadulla oli tehty vahinkoa 16.06.2023-19.06.2023 välisenä aikana museojunanvaunuille museoveturitalleilla. Poliisipartio totesi paikalla, että ainakin seitsemän vaunun ovet, eli yhteensä 13 ovea oli rikottu. Vaunuissa oli sotkettu ja rikottu omaisuutta. Kahteen vaunuun oli tyhjennetty jauhesammutin sisälle. Tapausta tutkitaan vahingontekorikoksena ja vihjeitä voi ilmoittaa sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fiPäihtynyt kuljettaja LieksassaHätäkeskukseen oli ilmoitettu epäillystä rattijuoposta Lieksasta Reunatieltä 19.06.2023 klo 20.06 aikaan. Poliisipartion epäillylle kuljettajalle tekemä puhalluskoe osoitti 1,81 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet toimitettiin verikokeisiin. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. 

Kuorma-auton perävaunu törmäsi valopylvääseen Uimaharjussa ja museojunaa tuhrittiin Nurmeksessa. Poliisi kaipaa näihin tapahtumiin silminnäkijähavaintoja.

Uimaharjussa Ukkolanraitilla kuorma-auton perävaunu törmäsi valopylvääseen 19.6.2023 klo 14.40. Sivullinen ilmoittaja soitti asiasta hätäkeskukseen. Ilmoittaja kertoi hätäkeskukselle nähneensä tukkirekan perävaunun heittelehtivän ja osuvan lyhtypylvääseen. Osuman seurauksena pylväs roikkui johtojen varassa tien päällä. Ilmoittaja oli itsekin rekalla liikkeellä, ja jäi paikalle varoittamaan liikennettä poliisin tuloon saakka.

Poliisipartio kävi tapahtumapaikalla ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuorma-auton kuljettajan henkilöllisyys on vielä selvityksen alla. 

Mahdolliset havainnot tapahtumasta voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

 

Nurmeksessa sotkettu museojunaa

Nurmeksessa Kirkkokadulla oli tehty vahinkoa 16.06.2023-19.06.2023 välisenä aikana museojunanvaunuille museoveturitalleilla. Poliisipartio totesi paikalla, että ainakin seitsemän vaunun ovet, eli yhteensä 13 ovea oli rikottu. Vaunuissa oli sotkettu ja rikottu omaisuutta. Kahteen vaunuun oli tyhjennetty jauhesammutin sisälle. Tapausta tutkitaan vahingontekorikoksena ja vihjeitä voi ilmoittaa sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Päihtynyt kuljettaja Lieksassa

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäillystä rattijuoposta Lieksasta Reunatieltä 19.06.2023 klo 20.06 aikaan. Poliisipartion epäillylle kuljettajalle tekemä puhalluskoe osoitti 1,81 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet toimitettiin verikokeisiin. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory