Ylinopeuksia ja rattijuopumuksia Kontiolahdella, Nurmeksessa, Outokummussa ja Liperissä

NordenBladet — Rattijuopumuksia ja reilua ylinopeutta maantienopeuksilla ja lisäksi Outokummusta alkanut takaa-ajo.Lauantaiaamuna puoli yhdeksän aikaan henkilöautolle mitattiin Kontiolahdella, Kajaanintiellä 80 kilometrin rajoitusalueella 148 kilometrin tuntinopeus. Yksin liikenteessä ollut mies määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.Lauantaina puolen päivän aikaan Nurmeksessa, Kuopiontiellä henkilöautolle mitattiin vastaantulevana 168 kilometrin nopeus. Tieosuudella on 100 kilometrin nopeusrajoitus. Mieskuljettajaa epäillään niin ikään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Lauantai-iltana hieman ennen puoli kuutta Kontiolahdella, Kajaanintiellä 80 nopeusrajoitusalueella mitattiin henkilöautolle 152 kilometrin tuntivauhti. Puhallus alkometriin antoi 0,73 promillea, joten kuljettajan matka eteni verikokeisiin. Myönteinen kuljettaja kuulusteltiin ilman kiistoa epäiltynä rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja määrättiin lopuksi ajokieltoon.Lauantai-iltana hieman ennen kello kymmentä Outokummussa alkoi takaa-ajo, kun poliisi pyrki pysäyttämään edellä ajanutta henkilöautoa mutta auton kuljettaja päätti lähteä karkuun ja lisäsi vauhtia. Outokummun ympäristössä tapahtunut takaa-ajo päättyi lopulta Heinäjoentielle. Autossa ei ollut lainkaan rekisterikilpiä. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Alkometripuhallus 0,58 promillea ja huumausaineen pikatesti positiivinen kannabikselle ja amfetamiinille. Kuljettaja otettiin kiinni ja toimitettiin verikokeisiin. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.Sunnuntaiyönä yhden jälkeen Liperissä, Kuoringan kohdalla partio mittasi autolle 138 kilometrin tuntinopeuden vaikka tieosuudella on 100 rajoitus. Pysäytyksen jälkeen kuljettajana toiminut mies kertoi, ettei hänellä ole ajokorttia. Auton omistaja oli matkustajana. Alkometripuhallus oli 2,04 promillea. Kuljettaja toimitettiin verikokeisiin ja myöhemmin hänet kuulusteltiin epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Auton omistajalta vaaditaan selvityksiä ajokorttirikkomukseen sekä kulkuneuvon luovuttamiseen juopuneelle.       

Rattijuopumuksia ja reilua ylinopeutta maantienopeuksilla ja lisäksi Outokummusta alkanut takaa-ajo.

Lauantaiaamuna puoli yhdeksän aikaan henkilöautolle mitattiin Kontiolahdella, Kajaanintiellä 80 kilometrin rajoitusalueella 148 kilometrin tuntinopeus. Yksin liikenteessä ollut mies määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lauantaina puolen päivän aikaan Nurmeksessa, Kuopiontiellä henkilöautolle mitattiin vastaantulevana 168 kilometrin nopeus. Tieosuudella on 100 kilometrin nopeusrajoitus. Mieskuljettajaa epäillään niin ikään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Lauantai-iltana hieman ennen puoli kuutta Kontiolahdella, Kajaanintiellä 80 nopeusrajoitusalueella mitattiin henkilöautolle 152 kilometrin tuntivauhti. Puhallus alkometriin antoi 0,73 promillea, joten kuljettajan matka eteni verikokeisiin. Myönteinen kuljettaja kuulusteltiin ilman kiistoa epäiltynä rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja määrättiin lopuksi ajokieltoon.

Lauantai-iltana hieman ennen kello kymmentä Outokummussa alkoi takaa-ajo, kun poliisi pyrki pysäyttämään edellä ajanutta henkilöautoa mutta auton kuljettaja päätti lähteä karkuun ja lisäsi vauhtia. Outokummun ympäristössä tapahtunut takaa-ajo päättyi lopulta Heinäjoentielle. Autossa ei ollut lainkaan rekisterikilpiä. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Alkometripuhallus 0,58 promillea ja huumausaineen pikatesti positiivinen kannabikselle ja amfetamiinille. Kuljettaja otettiin kiinni ja toimitettiin verikokeisiin. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Sunnuntaiyönä yhden jälkeen Liperissä, Kuoringan kohdalla partio mittasi autolle 138 kilometrin tuntinopeuden vaikka tieosuudella on 100 rajoitus. Pysäytyksen jälkeen kuljettajana toiminut mies kertoi, ettei hänellä ole ajokorttia. Auton omistaja oli matkustajana. Alkometripuhallus oli 2,04 promillea. Kuljettaja toimitettiin verikokeisiin ja myöhemmin hänet kuulusteltiin epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Auton omistajalta vaaditaan selvityksiä ajokorttirikkomukseen sekä kulkuneuvon luovuttamiseen juopuneelle.     
 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory