Vantaan Länsimäessä tapahtuneiden väkivallantekojen tutkinta etenee

NordenBladet — Vantaan Länsimäessä, Kuulakujalla 11.6. sunnuntain vastaisena yönä bussikuskiin sekä kahteen tilannetta rahoittelemaan menneeseen sivulliseen kohdistuneiden väkivallantekojen tutkinta on edennyt Itä-Uudenmaan poliisissa.Poliisi on eilen ja tänään tehnyt kiinniottoja eri puolilla pääkaupunkiseutua.– Poliisi on ottanut kiinni yhteensä seitsemän henkilöä, joiden epäillään syyllistyneen kyseisiin väkivallantekoihin. Epäiltyjen jäljille ja heidän henkilöllisyyksiensä selviämiseksi on tehty hyvää yhteistyötä Helsingin ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitosten sekä tullin kanssa, kertoo tutkinnajohtaja rikoskomisario Lauri Rantalainen.Rikosnimikkeet ovat nyt tutkinnan edetessä tarkentuneet ja tapauksia tutkitaan nyt tapon yrityksenä sekä kahtena törkeänä ryöstönä.– Näiden vakavien väkivallantekojen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa nyt muun muassa epäiltyjen kuulusteluilla sekä muilla poliisin tutkintatoimilla, Rantalainen jatkaa. 

Vantaan Länsimäessä, Kuulakujalla 11.6. sunnuntain vastaisena yönä bussikuskiin sekä kahteen tilannetta rahoittelemaan menneeseen sivulliseen kohdistuneiden väkivallantekojen tutkinta on edennyt Itä-Uudenmaan poliisissa.

Poliisi on eilen ja tänään tehnyt kiinniottoja eri puolilla pääkaupunkiseutua.

– Poliisi on ottanut kiinni yhteensä seitsemän henkilöä, joiden epäillään syyllistyneen kyseisiin väkivallantekoihin. Epäiltyjen jäljille ja heidän henkilöllisyyksiensä selviämiseksi on tehty hyvää yhteistyötä Helsingin ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitosten sekä tullin kanssa, kertoo tutkinnajohtaja rikoskomisario Lauri Rantalainen.

Rikosnimikkeet ovat nyt tutkinnan edetessä tarkentuneet ja tapauksia tutkitaan nyt tapon yrityksenä sekä kahtena törkeänä ryöstönä.

– Näiden vakavien väkivallantekojen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa nyt muun muassa epäiltyjen kuulusteluilla sekä muilla poliisin tutkintatoimilla, Rantalainen jatkaa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory