Rovaniemen Palloseura Ry:tä koskeva esitutkinta syyteharkintaan

NordenBladet — Poliisi on saanut valmiiksi Rovaniemen Palloseura Ry:tä koskevan esitutkinnan. Esitutkinta on siirtymässä syyteharkintaan.Poliisille talvella 2022 tehdyn tutkintapyynnön mukaan asiassa on epäilty aiheutetun RoPS Ry:lle ja Blue Idea Oy:lle huomattavaa taloudellista vahinkoa. Esitutkinnan aikana on tutkittu erityisesti seuran palkanmaksuun ja muihin kuluihin liittyviä yksityiskohtia. Esitutkinnassa on kuulusteltu rikoksesta epäiltynä yhtä henkilöä sekä muissa rooleissa useita muita seuran toiminnassa mukana olevia henkilöitä. Syyttäjä tekee asiassa syyteharkintaa.

Poliisi on saanut valmiiksi Rovaniemen Palloseura Ry:tä koskevan esitutkinnan. Esitutkinta on siirtymässä syyteharkintaan.

Poliisille talvella 2022 tehdyn tutkintapyynnön mukaan asiassa on epäilty aiheutetun RoPS Ry:lle ja Blue Idea Oy:lle huomattavaa taloudellista vahinkoa. Esitutkinnan aikana on tutkittu erityisesti seuran palkanmaksuun ja muihin kuluihin liittyviä yksityiskohtia. Esitutkinnassa on kuulusteltu rikoksesta epäiltynä yhtä henkilöä sekä muissa rooleissa useita muita seuran toiminnassa mukana olevia henkilöitä. Syyttäjä tekee asiassa syyteharkintaa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory