Liiketilamurtoja Mikkelissä ja Mäntyharjulla

NordenBladet — Mikkelin Otavankadulla sijaitsevaan RTV:n liikekiinteistöön oli murtauduttu lauantai-sunnuntai -välisenä yönä. Myymälätiloista anastettiin huomattava määrä omaisuutta. Myös Mäntyharjulla oli yritetty murtautua yön aikana tavaratalo Mainion liiketiloihin.Mikkelin Otavankadulla sijaitsevaan RTV:n liikekiinteistöön oli murtauduttu lauantai-illan ja sunnuntaiaamun (10-11.6.2023) välisenä aikana.Liikekiinteistöstä oli anastettu huomattava määrä omaisuutta, mm. pientyökaluja ja työvaatteita, joiden yhteisarvo on huomattava. Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena ja  pyytää havaintoja tapahtuma-aikana paikalla liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä, joilla voisi olla osuutta murtoon. Kaikki tapahtumaan liittyvät vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi(a)poliisi.fi tai henkilökohtaisesti virka-aikana tai soittamalla lähimmälle poliisiasemalle.*** Mäntyharjun Reissutiellä sijaitsevan tavaratalo Mainion liiketiloihin oli murtauduttu niinikään lauantai-illan ja sunnuntaiaamupäivän (10-11.6.2023) välisenä aikana.Anastetusta omaisuudesta ei ole vielä toistaiseksi tietoa, mutta liikekiinteistössä oli murron yhteydessä lisäksi myös sotkettu paikkoja.Poliisi pyytää havaintoja tapahtuma-aikana paikalla liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä, joilla voisi olla osuutta murtoon. Kaikki tapahtumaan liittyvät vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi(a)poliisi.fi tai henkilökohtaisesti virka-aikana tai soittamalla lähimmälle poliisiasemalle.

Mikkelin Otavankadulla sijaitsevaan RTV:n liikekiinteistöön oli murtauduttu lauantai-sunnuntai -välisenä yönä. Myymälätiloista anastettiin huomattava määrä omaisuutta. Myös Mäntyharjulla oli yritetty murtautua yön aikana tavaratalo Mainion liiketiloihin.

Mikkelin Otavankadulla sijaitsevaan RTV:n liikekiinteistöön oli murtauduttu lauantai-illan ja sunnuntaiaamun (10-11.6.2023) välisenä aikana.
Liikekiinteistöstä oli anastettu huomattava määrä omaisuutta, mm. pientyökaluja ja työvaatteita, joiden yhteisarvo on huomattava. 
Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena ja  pyytää havaintoja tapahtuma-aikana paikalla liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä, joilla voisi olla osuutta murtoon. 
Kaikki tapahtumaan liittyvät vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi(a)poliisi.fi tai henkilökohtaisesti virka-aikana tai soittamalla lähimmälle poliisiasemalle.
*** 
Mäntyharjun Reissutiellä sijaitsevan tavaratalo Mainion liiketiloihin oli murtauduttu niinikään lauantai-illan ja sunnuntaiaamupäivän (10-11.6.2023) välisenä aikana.
Anastetusta omaisuudesta ei ole vielä toistaiseksi tietoa, mutta liikekiinteistössä oli murron yhteydessä lisäksi myös sotkettu paikkoja.
Poliisi pyytää havaintoja tapahtuma-aikana paikalla liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä, joilla voisi olla osuutta murtoon. 
Kaikki tapahtumaan liittyvät vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi(a)poliisi.fi tai henkilökohtaisesti virka-aikana tai soittamalla lähimmälle poliisiasemalle.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory