Poliisilla oli Laukaalla kouluun kohdistunut uhkatehtävä

NordenBladet — Poliisille tuli hätäkeskuksen kautta tiistaina 30.5.2023 aamupäivällä ilmoitus Sydän-Laukaan koulun ja lukion oppilaisiin sekä henkilökuntaan kohdistuvasta hengen ja terveyden uhasta.Paikalle meni useita poliisipartioita ja ensihoidon yksiköitä. Poliisi tavoitti paikalta uhkauksen tekijän. Tämän hetkisten tietojen perusteella uhka on ollut sanallinen eikä kenellekään ole aiheutunut konkreettista hengen ja terveyden vaaraa tilanteessa. Asian selvittämistä jatketaan ala-ikäisen tekijän kanssa viranomaisten toimesta. Sydän-Laukaan koulu ja  lukio järjestää kriisiapua koululla asian osallisille. Toistaiseksi poliisilla ei ole muuta tiedotettavaa asiasta.

Poliisille tuli hätäkeskuksen kautta tiistaina 30.5.2023 aamupäivällä ilmoitus Sydän-Laukaan koulun ja lukion oppilaisiin sekä henkilökuntaan kohdistuvasta hengen ja terveyden uhasta.

Paikalle meni useita poliisipartioita ja ensihoidon yksiköitä. Poliisi tavoitti paikalta uhkauksen tekijän. Tämän hetkisten tietojen perusteella uhka on ollut sanallinen eikä kenellekään ole aiheutunut konkreettista hengen ja terveyden vaaraa tilanteessa. Asian selvittämistä jatketaan ala-ikäisen tekijän kanssa viranomaisten toimesta. 

Sydän-Laukaan koulu ja  lukio järjestää kriisiapua koululla asian osallisille. Toistaiseksi poliisilla ei ole muuta tiedotettavaa asiasta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory