Kaksi mopoilijaa ajoivat poliisia karkuun tiistaina-iltana Nurmeksessa

NordenBladet — Vihreä crossityyppinen kaksipyöräinen ajoneuvo sekä keltamusta Solifer-mopo ajoivat poliisin partiota karkuun Nurmeksen Valtimolla tiistai-iltana noin yhdeksän aikaan. Molemmat ajoneuvot käyttivät huomattavaa ylinopeutta.Kaksi mopoilijaa pakenivat poliisia Valtimon keskustassa Nurmeksessa tiistai-iltana 16.05.2023. Poliisipartio yritti pysäyttää kahta mopoa, jotka kiihdyttivät karkuun poliisipartiota eivätkä noudattaneet pysähtymismerkkiä. Kyseessä oli vihreä crossityyppinen kaksipyöräinen ajoneuvo ja keltamusta Solifer-mopo. Vihreän crossipyörän kuljettajalla oli yllään oranssi työtakki ja musta kypärä, minkä takaosassa ja leukaosassa oli valkoista väriä. Solifer-mopon kuljettajalla oli yllään oranssi työtakki ja musta kypärä, minkä takaosassa oli valkoinen tarra. Kummassakaan ajoneuvossa ei ollut rekisterikilpeä. Molemmat kuljettajat käyttivät paetessaan huomattavaa ylinopeutta. Solifer löytyi myöhemmin Riverian päärakennuksen lähettyviltä hylättynä. Tapauksia tutkitaan nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.Tiedot kuljettajista ja vihjeet voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

Vihreä crossityyppinen kaksipyöräinen ajoneuvo sekä keltamusta Solifer-mopo ajoivat poliisin partiota karkuun Nurmeksen Valtimolla tiistai-iltana noin yhdeksän aikaan. Molemmat ajoneuvot käyttivät huomattavaa ylinopeutta.

Kaksi mopoilijaa pakenivat poliisia Valtimon keskustassa Nurmeksessa tiistai-iltana 16.05.2023. Poliisipartio yritti pysäyttää kahta mopoa, jotka kiihdyttivät karkuun poliisipartiota eivätkä noudattaneet pysähtymismerkkiä. Kyseessä oli vihreä crossityyppinen kaksipyöräinen ajoneuvo ja keltamusta Solifer-mopo. Vihreän crossipyörän kuljettajalla oli yllään oranssi työtakki ja musta kypärä, minkä takaosassa ja leukaosassa oli valkoista väriä. Solifer-mopon kuljettajalla oli yllään oranssi työtakki ja musta kypärä, minkä takaosassa oli valkoinen tarra. Kummassakaan ajoneuvossa ei ollut rekisterikilpeä. Molemmat kuljettajat käyttivät paetessaan huomattavaa ylinopeutta. Solifer löytyi myöhemmin Riverian päärakennuksen lähettyviltä hylättynä. Tapauksia tutkitaan nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Tiedot kuljettajista ja vihjeet voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory