Lisätietoja lauantaina Järvenpäässä tapahtuneeseen ryöstöön

NordenBladet — Järvenpäässä 13.5. lauantaina tapahtuneen ryöstön tutkinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa. Tapauksesta tiedotettiin aiemmin lauantaina iltapäivällä.–  Ryöstöön epäillyt kaksi henkilöä otettiin kiinni pian tapahtuman jälkeen ja kaikki tapaukseen liittyvät asianosaiset on nyt saatu kuultua viikonlopun aikana. Tutkinnassa selvisi, että tilanteessa epäillyn käyttämä ase oli kuula-ase, kertoo rikoskomisario Otto Hiltunen.Poliisi haluaa muistuttaa, että vaikka teossa käytetty ase osoittautuikin leikkiaseeksi voi henkilö silti syyllistyä vakavaan rikokseen.–  Jatkamme tapauksen tutkintaa rikosnimikkeellä ryöstö ja tällä hetkellä meillä ei ole tapauksesta muuta tiedotettavaa, sanoo Hiltunen. 

Järvenpäässä 13.5. lauantaina tapahtuneen ryöstön tutkinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa. Tapauksesta tiedotettiin aiemmin lauantaina iltapäivällä.

–  Ryöstöön epäillyt kaksi henkilöä otettiin kiinni pian tapahtuman jälkeen ja kaikki tapaukseen liittyvät asianosaiset on nyt saatu kuultua viikonlopun aikana. Tutkinnassa selvisi, että tilanteessa epäillyn käyttämä ase oli kuula-ase, kertoo rikoskomisario Otto Hiltunen.

Poliisi haluaa muistuttaa, että vaikka teossa käytetty ase osoittautuikin leikkiaseeksi voi henkilö silti syyllistyä vakavaan rikokseen.

–  Jatkamme tapauksen tutkintaa rikosnimikkeellä ryöstö ja tällä hetkellä meillä ei ole tapauksesta muuta tiedotettavaa, sanoo Hiltunen.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory