Rovaniemellä rattijuopumuksia

NordenBladet — Rovaniemellä jäi viikonloppuna poliisin haaviin kaksi huumeiden vaikutuksen alaisena autoa ajanutta henkilöä ja yksi alkoholin vaikutuksen alaisena autoa ajanut henkilö.Poliisi pysäytti perjantaina kello 15 aikaan Ounasrinteellä liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Lisäksi ilmeni, että kuljettajalla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta, hänen hallustaan löytyi pieni määrä huumaavia aineita ja hänen autostaan löytyi anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Mies otettiin kiinni, ja asia tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja kätkemisrikoksena. Poliisi pysäytti perjantaina kello 16.30 aikaan Korkalovaarassa pakettiauton, jonka kuljettaja puhalsi nollat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettajan hallusta löytyi huumausainetta, ja hänen autostaan löytyi ampuma-aseiden patruunoita. Mies otettiin kiinni, ja asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausainerikoksena, huumausaineen käyttörikoksena ja ampuma-aserikoksena.Poliisi sai lauantaina kello 21 aikaan ilmoituksen Rovaniemen keskustassa liikkuneesta pakettiautosta, jonka kuljettaja on mahdollisesti päihtynyt. Poliisi tavoitti kyseisen auton ja auton kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Kuljettajaa käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa, jonka jälkeen hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. 

Rovaniemellä jäi viikonloppuna poliisin haaviin kaksi huumeiden vaikutuksen alaisena autoa ajanutta henkilöä ja yksi alkoholin vaikutuksen alaisena autoa ajanut henkilö.

Poliisi pysäytti perjantaina kello 15 aikaan Ounasrinteellä liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Lisäksi ilmeni, että kuljettajalla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta, hänen hallustaan löytyi pieni määrä huumaavia aineita ja hänen autostaan löytyi anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Mies otettiin kiinni, ja asia tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja kätkemisrikoksena. 

Poliisi pysäytti perjantaina kello 16.30 aikaan Korkalovaarassa pakettiauton, jonka kuljettaja puhalsi nollat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettajan hallusta löytyi huumausainetta, ja hänen autostaan löytyi ampuma-aseiden patruunoita. Mies otettiin kiinni, ja asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausainerikoksena, huumausaineen käyttörikoksena ja ampuma-aserikoksena.

Poliisi sai lauantaina kello 21 aikaan ilmoituksen Rovaniemen keskustassa liikkuneesta pakettiautosta, jonka kuljettaja on mahdollisesti päihtynyt. Poliisi tavoitti kyseisen auton ja auton kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Kuljettajaa käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa, jonka jälkeen hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory