Yksi henkilö loukkaantui vakavasti henkilöauton ulosajossa Lohjan Saukkolantiellä

NordenBladet — Hätäkeskukseen ilmoitettiin henkilöauton ulosajosta Lohjan Saukkolantiellä maanantai-iltana 8.5. kello 19.20 aikaan.Lohjan keskustan suunnasta tullut henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä kulkusuunnassaan vasemmalle pellolle ja sieltä edelleen ojaan Saukkolantie 550 kohdalla. Tapahtumakohdassa on 60 km/h nopeusrajoitus. Henkilöautossa kyydissä ollut matkustaja loukkaantui tilanteessa vakavasti, ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Poliisin suorittaman tapahtumapaikkatutkinnan perusteella on todennäköistä, että kuljettaja on ajanut merkittävää ylinopeutta, mutta hänen ei epäillä olleen päihtynyt. Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä vammatuottamuksena.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin henkilöauton ulosajosta Lohjan Saukkolantiellä maanantai-iltana 8.5. kello 19.20 aikaan.

Lohjan keskustan suunnasta tullut henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä kulkusuunnassaan vasemmalle pellolle ja sieltä edelleen ojaan Saukkolantie 550 kohdalla. Tapahtumakohdassa on 60 km/h nopeusrajoitus. 

Henkilöautossa kyydissä ollut matkustaja loukkaantui tilanteessa vakavasti, ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Poliisin suorittaman tapahtumapaikkatutkinnan perusteella on todennäköistä, että kuljettaja on ajanut merkittävää ylinopeutta, mutta hänen ei epäillä olleen päihtynyt. 

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä vammatuottamuksena.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory