Henkilöauton anastusyritys Joensuussa ym tapahtumia Pohjois-Karjalasta

NordenBladet —

15.04.2020 klo 10.28Itä-Suomi
Keskiviikkona klo 2.30 oli Sepänkatu 22:ssa P-paikalla tunkeuduttu henkilöautoon ja tuhottu auton sisäosia. Autosta oli revitty irti sisäosia ja viskottu niitä ulos autosta. Autosta oli revitty irti molemmat aurinkolipat, taustapeili, ratin alla oleva muovisuoja ja sen alla olleet johdot, kattoverhoilua ja niiden alla olevia johtoja sekä takakontin muoviosia. Irti repimänsä tavarat mies oli heitellyt ulos autosta. Mies oli riehuessaan vahingoittanut myös auton molemmilla puolella olleita ajoneuvoja. Poliisipartion saavuttua paikalle selvittämään tapahtunutta pihasta karkuun oli lähtenyt mies, jonka poliisi otti kiinni Malmikadulla. Miehen passi ym hänelle kuuluvaa omaisuutta oli löytynyt anastusyrityksen kohteeksi joutuneen auton keskikonsolista.
Miehen epäillään syyllistyneen useisiin vahingontekoihin ja moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yritykseen. Miestä epäillään myös toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, koska hänen hallustaan löytyi kääntöveitsi.
________
Tiistaina klo 18.40 Joensuussa Kirkkokadulla poliisipartio tavoitti henkilöauton, jonka kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen. Henkilöautoa kuljettanut joensuulaisnainen puhalsi alkometriin nollalukeman, mutta huumepikatesti osoitti hänelle positiivista tulosta amfetamiinille ja kokaiinille. Nainen toimitettiin verikokeeseen asian varmentamiseksi. Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänet tavoitettiin liikenteestä jo 13:nnen kerran ilman ajo-oikeutta.. Henkilöauton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa.
________
Tiistaina klo 20.00 maissa oli Lieksassa Väinöläntie 4:ssä roskakatoksessa palanut muovinen jäte-astia. Sekajäteastiassa olleen mattokäärön sisältä oli löytynyt palopesäke. Palo saatiin sammutettua, eikä tuli päässyt leviämään roskakatoksessa. Muovisen jäteastian yläosa vaurioitui palossa.
Havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory