Meri-Lapissa huumeratteja ja moottorikelkkaonnettomuus

NordenBladet — Kemi 9.4.2020 kello 10.01 rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Resiinankadulla pakettiautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli kemiläinen 42-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,25 mg/l ja hänelle suoritettiin myös huumepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille. Mies vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Kemi 9.4.2020 kello 15.24 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Karjalahdenkadulla henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli kemiläinen 46-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,00 mg/h. Miehelle tehtiin myös huumepikatestiin, joka oli positiivinen amfetamiinille. Mies vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehellä on vuoden sisällä 4 kpl kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.
Kemi 9.4.2020 kello 20.35 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Siviilipoliisipartio suoritti partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Karihaaranväylällä henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli joensuulainen 25-vuotias nainen. Naista epäiltiin huumaantuneena ajosta, mutta ei suostunut huumepikatestiin jonka vuoksi hänet vietiin LPKS:ään verikokeeseen ja sen jälkeen kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan. Naisen käyttämään autoon suoritetiin paikanetsintä huumausaineiden löytämiseksi. Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Kemi 9.4.2020 kello 20.45 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Siviilipoliisipartio suoritti partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Kiveliöntiellä henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli kemiläinen 42-vuotias mies. Miehelle suoritettiin huumepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille ja opiaateille. Miehen autoon suoritettiin paikanetsintä huumausaineiden löytämiseksi. Mies vietiin LPKS:ään verikokeeseen ja sen jälkeen kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Tornio 9.4.2020 kello 19.35 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Tornion alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Satamakadulla henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli torniolainen 43-vuotias mies. Mies puhallutettiin ja hänelle tehtiin huumepikatesti, molempien tulos oli nolla. Miehellä ei ollut kuitenkaan voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänellä on ennestään vuoden sisään 11 kpl kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta. Mies kuulusteltiin ja asia menee käräjäoikeuteen toistuvien oikeudetta ajamisien vuoksi.
Tornio 9.4.2020 kello 23.30 törkeä rattijuopumus ja vammantuottamus
Poliisille tuli tieto moottorikelkkaonnettomuudesta jäällä Kirkkoputaan uomalla Uksei-saaren lähellä. Poliisipartion selvittäessä paikalla tapahtumaa, kävi ilmi, että torniolainen ja seinäjokelainen mies olivat lähteneet humalassa ajamaan moottorikelkalla jäälle ja he olivat kaatuneet noin 100 metrin päässä lähtöpisteestä. Toinen mies oli päässyt hälyttämään apua paikalle, toisen jäätyä makaamaan jäälle tajuttomana. Miehet toimitettiin sairaalaan ja toinen heistä joutui tehohoitoon. Torniolainen mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,24 mg/l ja seinäjokelainen mies puhalsi 1,15 mg/l. Kummallakaan ei ollut kypärää päässä.
Keminmaa 8-9.4.2020 varkaus
Teollisuustiellä olevaan kiinteistöön murtauduttiin yön aikana ja liikkeestä anastettiin moottoripyörän osia.
Tornio 8.4.2020 kello 08.00 -16.00 varkaus
Teollisuuskadulta anastettiin punainen Trek Marlin 6-merkkinen maastopyörä.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot näistä asioista sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai arkisin puhelimitse numeroon 0295466156

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory