Lounais-Suomen alueen ravintolat ovat noudattaneet kiitettävästi rajoituksia

NordenBladet —

09.04.2020 klo 12.44Lounais-Suomi
Poliisin valvonta osoittaa, että Lounais-Suomen alueella sijaitsevat ravitsemisliikkeet ovat noudattaneet asianmukaisesti uusia rajoituksia ja siirtyneet sallittuun take away -myyntiin.
Ravitsemisliikkeiden valvonta johtuu koronavirusepidemian vuoksi 4. huhtikuuta voimaantulleesta lakimuutoksesta ja siihen liittyvistä rajoituksista.
Lakimuutoksen myötä loputkin vielä auki olleet anniskeluravintolat tyhjenivät asianmukaisesti asiakkaista. Poliisi on joutunut puuttumaan vain muutamissa tapauksissa rikkomuksiin, kuten ravintolan sisällä oleviin asiakkaisiin tai huomauttamaan ravintolan terassilla ostoksiaan nauttineista asiakkaista.
Poliisi jatkaa poikkeusoloissa tapahtuvaa ravitsemisliikkeiden valvontaa toukokuun loppuun asti osana normaalia päivittäistoimintaansa.
Poliisi muistuttaa, että rajoitusten piiriin kuuluvat kaikenlaiset ravintolat, kahvilat, hampurilaispaikat, huoltoasemien ravintolat, kahvilakioskit, baarit, pubit ja muut anniskeluravintolat. Rajoitukset koskevat myös itsepalveluperiaatteella toimivia ravitsemusliikkeitä, joissa asiakas jää ravintolan tiloihin nauttimaan ostoksiaan sekä ravintoloiden terasseja tai muuta kiinteästi ravintolaan kuuluvia alueita.
Lounais-Suomen poliisi haluaa kiittää ravintolayrittäjiä asianmukaisesta ja vastuullisesta toiminnasta epidemian leviämisen estämiseksi.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory