Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 6.4.2020

NordenBladet —

06.04.2020 klo 15.38Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Ahkera näpistelijä jäi kiinni lonkerovarkaudesta
Vantaa, Ojalehdonkuja 1, 5.4.2020
Vantaalla jäi Koivukylässä kiinni myymälävarkaudesta vuonna 1969 syntynyt mies, joka yritti viedä kaupasta kuuden lonkeron pakkauksen maksamatta. Mies oli ottanut hyllystä lonkeropakkauksen, laittanut sen ostoskoriin ja siirtänyt sitten pakkauksen toisessa hyllyvälissä reppuunsa. Henkilökunta oli kuitenkin huomannut tapauksen ja mies otettiin kiinni kassojen jälkeen hänen yrittäessään poistua juomasaalis mukanaan.
Tapaus oli 20. kerta vuoden sisällä, kun häntä epäillään vastaavasta teosta. Asiaa ei tämän vuoksi voitu käsitellä sakolla, vaan mies kuulusteltiin epäiltynä näpistyksestä, ja asia tullaan lähettämään syyttäjälle syyteharkintaan.
Tupakkaostoksille yli 200 km/h kiiruhtanut mies kaahasi korttinsa kuivumaan
Vantaa, Lahdenväylä, 5.4.2020 klo 19.25
Lahden moottoritiellä liikennevalvontaa tehnyt poliisipartio havaitsi Korson liittymän kohdalla pohjoisen päin ajaneen henkilöauton, joka ajoi selvästi muuta liikennettä kovempaa. Poliisipartio lähti auton perään. Auton nopeudeksi mitattiin pahimmillaan 217 km/h tieosuudella, jossa voimassa oleva nopeusrajoitus on 120 km/h.
Kaahari kääntyi moottoritieltä alas Keravan liittymästä, jolloin partio saavutti auton ja se pysäytettiin. Autoa kuljetti vuonna 1964 syntynyt mies, joka kertoi olevansa tulossa Porvoosta ja matkalla ostamaan tupakkaa. Mies määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory