Liikenneonnettomuuksia Pudasjärvellä

NordenBladet — Moottorikelkan ja henkilöauton välinen liikenneonnettomuus Pudasjärvellä
Klo 12.30 sattui Pudasjärvellä Kelosyötteentiellä liikenneonnettomuus, jossa moottorikelkka ja henkilöauto törmäsivät toisiinsa.
Moottorikelkkauralla kelkkailut mies kuljetti kelkkaansa yli Kelosyötteentien. Samanaikaisesti tietä pitkin tuli henkilöauto, jonka kylkeen moottorikelkka törmäsi. Sekä moottorikelkka, että henkilöauto vaurioituivat törmäyksessä, henkilövahingoilta onneksi vältyttiin. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan. Moottorikelkan kuljettaja sai sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Nokkakolari Pudasjärvellä Pärjänsuon kylällä klo 15.50
Lava-auto ja henkilöauto kolaroivat Sarakyläntiellä. Lava-auton kuljettaja ajoi Sarakyläntietä Livon suuntaan ja menetti oikealle kaartuvassa mutkassa ajoneuvonsa hallinnan törmäten vastaantulevaan henkilöautoon. Henkilöautossa oli neljä henkilöä, joista kuljettaja loukkaantui ja hänet kuljetettiin Oulun Yliopistolliseen sairaalaan jatkotutkimuksiin. Lava-auton kuljettaja ei loukkaantunut. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahoin. Lava-auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory