Polamkin lähiopetus keskeytetään 18.3.

NordenBladet —

18.03.2020 klo 17.44Poliisiammattikorkeakoulu

Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) keskeyttää lähiopetuksen ja sulkee koulutustilat 18.3. – 13.4. aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti. Opiskelijat eivät pääse tänä aikana oppilaitoksen tiloihin.
Polamkin tutkinto- ja jatkokoulutuksen opetus järjestetään verkkoympäristössä ja etäyhteyksin, ja oppilaitoksen kirjasto siirtyy etäpalveluun. Harjoitukset ja muu käytännön koulutus siirretään pidettäväksi myöhemmin. Täydennyskoulutus on yhtä moottoripyöräkurssia lukuun ottamatta keskeytetty.
– Polamkissa on kolmessa päivässä rakennettu huomattava määrä verkko-opintoja. Tänään jo puolet Polamkin väestä oli etätyössä, mutta käytävillä oli silti aistittavissa kova yhdessä tekemisen ilmapiiri, rehtori Kimmo Himberg sanoo.
Poliisiammattikorkeakoulun rooli poliisin valtakunnallisena yksikkönä korostuu poikkeuksellisessa tilanteessa.
– Muutokset näkyvät nyt vahvasti oppilaitostoiminnassa, mutta Polamk on paitsi ammattikorkeakoulu, myös poliisiyksikkö ja sellaisena osa valtakunnallista valmiusorganisaatiota. Poliisivirassa olevaa henkilöstöä ja opiskelijoita voidaan tarvittaessa ohjata operatiivisiin tehtäviin.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory