Poliisi tapasi useita ajo-oikeudettomia liikenteessä

NordenBladet — Poliisi valvoo kokoontumisrajoitusten noudattamista muiden tehtäviensä ohessa ja päivittäin käytössä olevien resurssiensa puitteissa, mutta vastuullisen käyttäytymisen tulee lähteä jokaisesta kansalaisesta itsestään. Hämeessä ei poliisi havainnut kuluneen vuorokauden aikana yli 10 hengen kokoontumisia. Ylipäätään vuorokausi oli Hämeessä kohtuullisen rauhallinen. Tehtäviä oli yhteensä 139 kappaletta, Päijät-Hämeessä 77 kpl ja Kanta-Hämeessä 62.
ORIMATTILA. Partio pysäytti Orimattilassa henkilöauton liikenteessä tarkastusta varten hieman ennen puolta päivää tiistaina. Nelikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta hän kuljetti autoa ilman voimassaolevaa ajo-oikeutta. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, sillä mies on aiemmin kuluneen vuoden aikana syyllistynyt kuusi kertaa kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
FORSSA. Parikymppinen nainen pysäytettiin liikennetarkastusta varten Forssassa Ravikadulla tiistaina illansuussa. Nainen kuljetti omistamaansa autoa ilman voimassaolevaa ajokieltoa. Myöskään tälle kuljettajalle kerta ei ollut ensimmäinen, sillä nainen on aiemmin syyllistynyt vuoden aikana kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ajoon neljä kertaa.
LAHTI. Parikymppistä miestä on syytä epäillä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Mies pysäytettiin liikenteessä ajokunnon tarkastusta varten Lahden keskustassa tiistaina puolenyön jälkeen. Selvisi, että hänet oli asetettu ajokieltoon. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollat, mutta huumepikatesti näytti positiivista huumausaineelle. Hänet kuljetettiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan verinäytteiden ottamiseksi, minkä jälkeen hänet päästettiin vapaaksi.
HÄMEENLINNA. Hätäkeskus ilmoitti Iittalassa tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Iältään alle kaksikymppinen mies törmännyt ajoneuvollaan liikenneympyrään ja puuhun ajoradalta pois ajauduttuaan. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Epäilty toimitettiin verikokeisiin ja miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory