Helsingin poliisilaitoksen huumerikosyksikön entisen päällikön siviilielämän varojen käyttöä koskeva esitutkinta siirtymässä loppulausunnoille

NordenBladet —

16.03.2020 klo 10.00Keskusrikospoliisi
Helsingin poliisilaitoksen huumerikosyksikön päällikkönä vuosina 1999−2013 toimineen henkilön varojen käytön epäselvyyksiin liittyvä esitutkinta on valmistumassa ja siirtyy seuraavaksi asianosaisille loppulausuntojen antamista varten.
Esitutkinnassa on selvitetty sitä, onko epäilty luovuttanut tai siirtänyt ilman hyväksyttävää syytä yli 30 000 euron arvosta omaisuuttaan velkojiensa vahingoksi kesän 2016 ja syksyn 2018 välisenä aikana. Lisäksi on selvitetty sitä, onko tekoon osallistunut tai siinä avustanut muita henkilöitä. Esitutkinta ei koske varojen käyttöä viranomaistoiminnassa.
Esitutkinnassa epäillyt rikokset ovat törkeä velallisen epärehellisyys, avunanto törkeään velallisen epärehellisyyteen ja avunanto velallisen epärehellisyyteen. Rikoksista epäiltyinä esitutkinnassa on yhteensä neljä henkilöä. Kaikki epäillyt ovat kiistäneet rikosepäilyt.
Esitutkintaa ovat johtaneet Syyttäjälaitos ja Keskusrikospoliisi.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory