Rovaniemen poliisin päivittäistiedote 14.3.2020

NordenBladet — Rovaniemellä oli murtauduttu Pohjolankadulla sijaitsevaan liikekiinteistöön torstain ja perjantain välisenä yönä. Liikekiinteistöstä oli anastettu mm. auton avaimet, joilla oli saatu käyttöön yrityksen omistama henkilöauto.
Perjantaina aamupäivällä poliisi sai tehtävän Saarenkylässä sijaitsevaan liikkeeseen, jossa vartija oli ottanut kiinni epäillyttävästi käyttäytyneen noin 30-vuotiaan miehen. Turvallisuustarkastuksessa miehen hallusta löytyi kaasusumutin, pieni määrä huumausainetta ja omaisuutta aiemmin tapahtuneelta murtopaikalta. Mies otettiin kiinni ja hänet toimitettiin poliisivankilaan. Häntä epäillään mm. varkaudesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, ampuma-aserikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Suurin osa anastetusta omaisuudesta saatiin palautettua takaisin asianomistajalle.
Poliisipartio pysäytti Ylikylässä perjantaina kello 15.30 aikoihin henkilöauton, jota kuljetti 30-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,36 mg/l:n lukemat. Lisäksi ilmeni, ettei miehellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miestä käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa, ja häntä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Poliisipartio pysäytti Korkalovaarassa perjantaina kello 21 aikoihin henkilöauton, jota kuljetti noin 30-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollat, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miehellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory