Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 14.3.2020

NordenBladet —

14.03.2020 klo 09.46Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 14.3.2020
Törkeä rattijuopumus Kaarinassa
Poliisille ilmoitettiin perjantaina 13.3.2020 klo 14.45, että Kaarinan Hovirinnantielle saapui autolla päihtyneen oloinen mieshenkilö. Poliisipartio tapaisikin vuonna 1951 syntyneen miehen autostaan. Mies puhalsi alkometriin 1,40 promillea. Sivulliset ihmiset olivat estäneen tämän päihtyneen henkilön uudelleen ajoon lähdön parkkipaikalta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja veren alkoholipitoisuuden lopullinen lukema varmistuu verikokeiden tulosten valmistuttua.
Rattijuopumus Turussa
Poliisipartio pysäytti Turussa Kaskenkadulla perjantaina 13.3.2020 klo 18.20 henkilöauton, jota kuljetti vuonna 1984 syntynyt mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli nolla promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja mies myönsikin käyttäneensä amfetamiinia. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja sen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hän oli ajokiellossa toistaiseksi.
Törkeä rattijuopumus Turussa
Lauantaina 14.3.2020 klo 00.40 poliisipartio pysäytti Turussa Eteläkaarella henkilöauton tarkastukseen. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1985 syntynyt mies, jolle suoritettu puhalluskoe oli 2,95 promillea. Myöhemmin poliisiasemalla mies puhalsi tarkkuusalkometriin lukemat 0,88 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Liikennevahinko Turussa
Turussa Pispalantiellä tapahtui perjantaina 13.3.2020 n klo 08.05 liikennevahinko sähköpotkulautailijan ja polkupyöräilijän välillä. Sähköpotkulautailija oli ajanut kevyen liikenteenväylää Pispalantien suuntaisesti, kohti Suntiontietä. Häntä vastaan oli tullut polkupyöräilijä. Sähköpotkulautailijan suunnasta katsottuna, juuri ennen risteyksessä olevaa noin 90 asteen mutkaa, vielä Pispalantien puolella, he olivat törmänneet toisiinsa. Osalliset olivat kummatkin kaatuneet, mutta pyöräilijä nousi ylös ja poistui paikalta jättämättä mitään yhteystietoja itsestään. Sähköpotkulautailija loukkaantui lievästi. Onnettomuuden nähneitä tai pyöräilijän henkilöllisyydestä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Lounais-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiosoitteeseen, joka on: vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory