Polamk varautuu koronaepidemiaan

NordenBladet — Poliisiammattikorkeakoulun vierailu- ja tapahtumatoimintaa rajataan osana oppilaitoksen koronaepidemiaan varautumista. Polamkin pääkampuksen kevään isot yleisötilaisuudet perutaan, eikä vierailuryhmiä oteta toistaiseksi vastaan. Myös oppilaitoksen projektien toteuttamiseen ja aikatauluihin tulee muutoksia.
Linjaus koskee Polamkin tiloja pääkampuksella ja muissa toimipisteissä. Esimerkiksi maaliskuun Hervannan johtamisaamut -tapahtuma perutaan, ja kansainvälinen tutkimusalan seminaari Nordic Police Research Conference siirretään syksyyn. Poliisiammattikorkeakoulun yhteydessä toimivaan Poliisimuseoon ei oteta yli kymmenen hengen vierailuryhmiä vastaan.
Opiskelijoiden tekemät oppilaitos- ja päiväkotivierailut keskeytetään toistaiseksi.
– Polamkin ensisijainen tavoite on turvata koulutuksen sujuva jatkuminen sekä turvallinen ja terveellinen opiskelu- ja työympäristö. Painotamme siis tällä hetkellä rooliamme poliisin valtakunnallisena yksikkönä, rehtori Kimmo Himberg toteaa.
Poliisiammattikorkeakoulun oma opetus ja koulutus jatkuvat normaalisti. Myös kevään poliisi (AMK) -tutkinnon valintakokeet toteutetaan suunnitellusti, joskin kokeisiin osallistujat saavat tarkennetut ohjeet käytännön järjestelyistä.
Polamkissa on jo aiemmin tarkistettu työskentelyyn, matkustamiseen ja lähikoulutukseen liittyviä käytäntöjä. Opiskelija- ja työterveyshuollon kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä, samoin Poliisihallituksen ja muun poliisihallinnon kanssa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory