Päivätiedote Etelä-Pohjanmaa 4.3.2020

NordenBladet — Poliisi tavoitti tiistaina iltapäivällä Lapualta tiistaiyönä Kauhajoelta anastetun henkilöauton HYR-811. Poliisi havaitsi auton Lapuan keskustassa iltapäivällä puoli viiden aikaan. Anastettua autoa ajanut mies pakeni poliisia huomattavalla ylinopeudella Lapuan keskustassa ajaen mm kevyen liikenteen väylillä ja pysäköintialueella kunnes auto ajautui lumipenkkaan Valtuustontiellä. Mies pakeni juosten paikalta mutta poliisi tavoitti hänet lähistöltä. Nuoren miehen ajo-oikeus ei ollut voimassa ja huumausaineen pikatesti antoi syyn epäillä huumeiden käyttöä. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena. Samassa yhteydessä selvisi myös Kauhajoella tapahtunut auton rekisterikilven anastus.
Kauhajoen keskustassa poliisi pysäytti tiistaina alkuillasta kauppaliikkeen pihassa henkilöauton, jonka kuljettajan puhalluskoe osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemia. Kuljettajan ajokortti ei ollut voimassa ja auton omistaja istui kuljettajan viereisellä penkillä ja aikanaan saa vastata siihen, miksi oli luovuttanut auton päihtyneelle ja ajo-oikeudettomalle.
Keskiviikkona aamuyöstä poliisipartio tarkasti henkilöauton kuljettajan ajokunnon Ylihärmässä. tarkastukseen olikin aihetta, sillä autoa kuljettanut nuorehko mies antoi positiivisen tuloksen huumausaineen kenttätestissä ja kertoikin käyttäneensä huumausainetta jokin aika sitten; ajokorttikaan ei ollut voimassa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory