Päivätiedote Etelä-Pohjanmaa 3.3.2020

NordenBladet — Kauhajoen keskustasta on maanantai-illan ja tiistain aamuyön välillä otettu luvatta käyttöön henkilöauto Toyota Yaris rekisteritunnus HYR-811. Poliisipartion autovarkauteen liittyvissä yöllisissä tutkimuksissa ilmeni, että Topeekan varrelta oli toisesta henkilöautosta anastettu yksi rekisterikilpi.
Tiistaina aamulla kymmenen aikoihin Kauhajoella teollisuusalueella irrotettiin pysäköidystä autosta molemmat rekisterikilvet. Teon verekseltään havainnut naapurikiinteistössä ollut mies huusi tekijälle, joka pudotti kilvet maahan ja juoksi paikalla olleeseen pakettiautoon. Poliisi tavoitti auton Kauhajoen keskustassa ja otti kiinni autossa olleet kaksi kolmikymppistä ulkopaikkakuntalaista miestä. Autosta löytyi vielä yksi todennäköisesti anastettu rekisterikilpi. Kuljettajalle tehty pikatesti antoi aiheen epäillä rattijuopumusta ja kuljettaja oli etsintäkuulutettu.
Seinäjoen keskustassa murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä kampaamoon, josta anastettiin kampaamon työkaluja ja hiustenhoitotuotteita.
Poliisi pysäytti Kauhajoella maanantaina aamulla henkilöauton, jonka kyydissä oli kaksi naista ja yksi mies. Mieskuljettajalle tehty pikakoe osoitti merkkejä huumausaineen käytöstä. Kuljettajan ajokorttikaan ei ollut enää voimassa ja tarkastuksessa poliisin haltuun saatiin huumausainetta sen verran, että asiaa tutkitaan huumausainerikoksena. Myös toisen naisen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausainetta.
Teuvalla tapahtui teollisuusalueella tiistaina aamupäivällä liikenneonnettomuus, jossa yleisellä tiellä ajanut trukki oli suistunut tieltä ja kaatunut ojaan. Trukin kuljettaja oli ennättänyt hypätä kyydistä mutta matkustajana olleen miehen jalka jäi trukin alle puristuksiin. Onnettomuuden osasyynä oli trukkiin kytketty perävaunu, joka oli alkanut heittelehtiä jarrutuksessa jäisellä tiellä ja oli suistanut trukin tieltä. Loukkaantunut toimitettiin Seinäjoelle sairaalaan tarkistuttamaan vammansa.
Puoli kolmen aikaan tiistaiaamuna poliisipartio puhallutti Alavuden keskustassa kerrostalon pihasta peruttaneen henkilöauton kuljettajan. Puhalluskoe osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemat ja ajokorttikaan ei ollut mieskuljettajalla voimassa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory