Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi miehen epäiltynä törkeään paritukseen

NordenBladet — Hämeen poliisilaitokselle tehtiin syyskuun 2024 lopussa ilmoitus epäillystä paritusrikoksesta. Parituksen kohteena on alle 18-vuotias lapsi.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään 21.10.2024 orimattilaismiehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä parituksesta, koska parituksen kohteena oleva on alle 18-vuotias lapsi. Epäilty mies on 64-vuotias. Esitutkinnassa selvitetään myös paritukseen liittyvää taloudellista hyötyä ja suunnitelmallisuutta.  Esitutkinta on alkuvaiheessa ja poliisi ei voi kertoa tapahtuman tarkempia yksityiskohtia uhrin yksityisyyden suojelemiseksi. Päijät-Hämeen käräjäoikeus määräsi syytteen nostamisen määräajaksi 28.2.2025.    ]]>

Hämeen poliisilaitokselle tehtiin syyskuun 2024 lopussa ilmoitus epäillystä paritusrikoksesta. Parituksen kohteena on alle 18-vuotias lapsi.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään 21.10.2024 orimattilaismiehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä parituksesta, koska parituksen kohteena oleva on alle 18-vuotias lapsi. Epäilty mies on 64-vuotias. Esitutkinnassa selvitetään myös paritukseen liittyvää taloudellista hyötyä ja suunnitelmallisuutta. 

Esitutkinta on alkuvaiheessa ja poliisi ei voi kertoa tapahtuman tarkempia yksityiskohtia uhrin yksityisyyden suojelemiseksi.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus määräsi syytteen nostamisen määräajaksi 28.2.2025.  
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory