Mikkelissä kolaripaikalta poistuminen ilmoittamatta

NordenBladet — Törmäys tapahtunut kadun reunaan pysäköityyn ajoneuvoonMikkelissä 12.3.2024 klo 07.00-09.30 välisenä aikana törmätty toisella ajoneuvolla Vuorikatu 13 kohdalle kadun reunaan pysäköityyn hopeanväriseen Toyota Yaris -henkilöautoon. Toyota oli pysäköitynä keula Kirkkopuistoon päin ja vauriokohtaan vasempaan takakulmaan oli jäänyt punaista maalia törmänneestä ajoneuvosta. Toinen osapuoli oli poistunut paikalta ilmoittamatta siitä poliisille tai auton omistajalle. Toyotan vauriot  oilivat sen verran isot, ettei sillä voi ajaa.  Poliisi tutkii tilannetta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Törmäys tapahtunut kadun reunaan pysäköityyn ajoneuvoon

Mikkelissä 12.3.2024 klo 07.00-09.30 välisenä aikana törmätty toisella ajoneuvolla Vuorikatu 13 kohdalle kadun reunaan pysäköityyn hopeanväriseen Toyota Yaris -henkilöautoon. Toyota oli pysäköitynä keula Kirkkopuistoon päin ja vauriokohtaan vasempaan takakulmaan oli jäänyt punaista maalia törmänneestä ajoneuvosta. Toinen osapuoli oli poistunut paikalta ilmoittamatta siitä poliisille tai auton omistajalle. Toyotan vauriot  oilivat sen verran isot, ettei sillä voi ajaa.  Poliisi tutkii tilannetta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Havainnot törmääneestä ajoneuvosta ja sen kuljettajasta voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory