Lempääläntien liikenneonnettomuudessa kuoli keski-ikäinen mies

NordenBladet — Lempääläntien ja Kuokkamaantien risteyksessä tapahtui liikenneonnettomuus lauantaiaamuna 9.3.2024 noin kello 5.30.Onnettomuudessa toinen henkilöauto törmäsi liikennevaloihin pysähtyneeseen taksiin risteysalueella. Taksinkuljettajana toiminut keski-ikäinen mies kuoli välittömästi onnettomuuden seurauksena. Poliisi ohjasi liikennettä paikan päällä noin kahden tunnin ajan raivaus- ja pelastustöiden vuoksi.Henkilöauton kuljettaja on poliisin hallussa, mutta häntä ei ole vielä päästy kuulemaan. Kuljettajaa epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, ampuma-aserikoksesta sekä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.  Poliisi jatkaa tapahtuneen tutkintaa.

Lempääläntien ja Kuokkamaantien risteyksessä tapahtui liikenneonnettomuus lauantaiaamuna 9.3.2024 noin kello 5.30.

Onnettomuudessa toinen henkilöauto törmäsi liikennevaloihin pysähtyneeseen taksiin risteysalueella. Taksinkuljettajana toiminut keski-ikäinen mies kuoli välittömästi onnettomuuden seurauksena. Poliisi ohjasi liikennettä paikan päällä noin kahden tunnin ajan raivaus- ja pelastustöiden vuoksi.

Henkilöauton kuljettaja on poliisin hallussa, mutta häntä ei ole vielä päästy kuulemaan. Kuljettajaa epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, ampuma-aserikoksesta sekä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. 
 
Poliisi jatkaa tapahtuneen tutkintaa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory