Oulussa rattijuopumus

NordenBladet — Oulun poliisipartio suoritti valvontaa Oulunsalon alueella Oulussa perjantain vastaisena yönä ja päätti tarkastaa henkilöauton kuljettajan ajokunnon.Kuljettajan paikalta tavattiin ajokiellossa oleva henkilö ja autosta tuli voimakas kannabiksen tuoksu. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen mutta huumepikatesti näytti positiivista. Autosta löytyi myös kannabista etsinnän tuloksena. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Oulun poliisipartio suoritti valvontaa Oulunsalon alueella Oulussa perjantain vastaisena yönä ja päätti tarkastaa henkilöauton kuljettajan ajokunnon.

Kuljettajan paikalta tavattiin ajokiellossa oleva henkilö ja autosta tuli voimakas kannabiksen tuoksu. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen mutta huumepikatesti näytti positiivista. Autosta löytyi myös kannabista etsinnän tuloksena. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory