Jalankulkija jäi auton alle Oulussa

NordenBladet — Jalankulkija jäi henkilöauton alle suojatiellä OulussaOulussa poliisi sai tänään klo:14.34 aikaan hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan jalankulkija oli jäänyt henkilöauton alle Leevi Madetojan kadulla. Poliisin mentyä paikalle selvisi, että jalankulkija oli ollut ylittämässä Leevi Madetojan katua suojatiellä, kun henkilöauto oli törmännyt häneen. Jalankulkija on toimitettu jatkohoitoon Oulun Yliopistolliseen sairaalaan.Poliisi tutkii asiaa rikosnimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vammantuottamus. Teoista epäillään henkilöauton kuljettajaa.

Jalankulkija jäi henkilöauton alle suojatiellä Oulussa

Oulussa poliisi sai tänään klo:14.34 aikaan hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan jalankulkija oli jäänyt henkilöauton alle Leevi Madetojan kadulla. Poliisin mentyä paikalle selvisi, että jalankulkija oli ollut ylittämässä Leevi Madetojan katua suojatiellä, kun henkilöauto oli törmännyt häneen. Jalankulkija on toimitettu jatkohoitoon Oulun Yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisi tutkii asiaa rikosnimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vammantuottamus. Teoista epäillään henkilöauton kuljettajaa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory