Kaksi liikenneonnettomuutta Turunväylällä Espoossa

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi on saanut tiedon erillisistä, lähekkäin sattuneista onnettomuuksista.Kello 15.53: Kaikki kaistat ovat nyt käytössä ja liikenne sujuu normaalisti. Poliisi on poistunut paikalta. Päivittyvää uutista ei enää täydennetä.Kello 15.10: Espoon Turunväylällä on tapahtunut kaksi liikenneonnettomuutta. Tarkempi sijainti on Turveradantie sillan jälkeen Helsinkiin päin ajettaessa. Poliisi on paikalla selvittämässä tilannetta.Tiellä tehdään tällä hetkellä hinaustoimia ja oikeanpuoleinen kaista Helsinkiin päin on suljettuna. Kaistat Turun suuntaan ovat normaalisti toiminnassa.Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa Poliisi.fi.

Länsi-Uudenmaan poliisi on saanut tiedon erillisistä, lähekkäin sattuneista onnettomuuksista.

Kello 15.53: Kaikki kaistat ovat nyt käytössä ja liikenne sujuu normaalisti. Poliisi on poistunut paikalta. Päivittyvää uutista ei enää täydennetä.

Kello 15.10: Espoon Turunväylällä on tapahtunut kaksi liikenneonnettomuutta. Tarkempi sijainti on Turveradantie sillan jälkeen Helsinkiin päin ajettaessa. Poliisi on paikalla selvittämässä tilannetta.

Tiellä tehdään tällä hetkellä hinaustoimia ja oikeanpuoleinen kaista Helsinkiin päin on suljettuna. Kaistat Turun suuntaan ovat normaalisti toiminnassa.

Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa Poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory