Varaudu erittäin huonoon ajokeliin Kaakkois-Suomessa

NordenBladet — Kaakkois-Suomen alueelle on luvattu erittäin huonoa säätä keskiviikolle ja torstaille. Aja varovasti ja varaudu yllättäviin tilanteisiin liikenteessä.Sääennusteen mukaan sää Kaakkois-Suomessa on tänään ja huomenna erittäin haastava liikenteenkäyttäjille. Lumisade ja jäätävä tihku haittaavat autoilijoiden näkyvyyttä ja ajotiet ovat paikoin hyvin liukkaita. Myös jalankulkijoiden kannattaa ottaa huomioon, että kävelytiet ovat paikoin liukkaita eikä tiellä olevaa jäätä välttämättä huomaa lumikerroksen alta. Komisario Jan Lindström korostaa varautumisen merkitystä liikenteessä:-Huono keli kannattaa ottaa huomioon jo ennen liikenteeseen lähtöä. Varaa vähän ylimääräistä aikaa ajomatkoihin. Liikentessä pidä kunnon turvaväli edellä ajavaan, jotta ehdit varautua yllättäviin tilanteisiin. Maltti on valttia, komisario muistuttaa. 

Kaakkois-Suomen alueelle on luvattu erittäin huonoa säätä keskiviikolle ja torstaille. Aja varovasti ja varaudu yllättäviin tilanteisiin liikenteessä.

Sääennusteen mukaan sää Kaakkois-Suomessa on tänään ja huomenna erittäin haastava liikenteenkäyttäjille. Lumisade ja jäätävä tihku haittaavat autoilijoiden näkyvyyttä ja ajotiet ovat paikoin hyvin liukkaita. Myös jalankulkijoiden kannattaa ottaa huomioon, että kävelytiet ovat paikoin liukkaita eikä tiellä olevaa jäätä välttämättä huomaa lumikerroksen alta. 

Komisario Jan Lindström korostaa varautumisen merkitystä liikenteessä:

-Huono keli kannattaa ottaa huomioon jo ennen liikenteeseen lähtöä. Varaa vähän ylimääräistä aikaa ajomatkoihin. Liikentessä pidä kunnon turvaväli edellä ajavaan, jotta ehdit varautua yllättäviin tilanteisiin. Maltti on valttia, komisario muistuttaa. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory