Poliisi pyytää havaintoja suojatieonnettomuudesta Lahdessa

NordenBladet — Auto törmäsi suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan Lahdessa perjantaina. Jalankulkija loukkaantui onnettomuudessa.Liikenneonnettomuus tapahtui Lahdessa Karjalankatu 1 paikkeilla perjantaina 9.2. noin kello 15 aikaan. Jalankulkija oli ollut ylittämässä tietä suojatietä pitkin, kun auto törmäsi häneen. Autoilija oli poistunut paikalta pysähtymättä selvittämään tilannetta.Hämeen poliisi pyytää onnettomuuden nähneitä ilmoittamaan havaintonsa poliisille. Havainnot ja muut tiedot onnettomuudesta voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen perustutkinta.ph.hame@poliisi.fi. 

Auto törmäsi suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan Lahdessa perjantaina. Jalankulkija loukkaantui onnettomuudessa.

Liikenneonnettomuus tapahtui Lahdessa Karjalankatu 1 paikkeilla perjantaina 9.2. noin kello 15 aikaan. Jalankulkija oli ollut ylittämässä tietä suojatietä pitkin, kun auto törmäsi häneen. Autoilija oli poistunut paikalta pysähtymättä selvittämään tilannetta.

Hämeen poliisi pyytää onnettomuuden nähneitä ilmoittamaan havaintonsa poliisille. Havainnot ja muut tiedot onnettomuudesta voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen perustutkinta.ph.hame@poliisi.fi.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory