Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan Ahvenisentiellä

NordenBladet — Törmäyksessä loukkaantunut jalankulkija toimitettiin ambulanssilla tarkastukseen Joensuun keskussairaalalle.Joensuun poliisi sai hätäkeskukselta liikenneonnettomuus tehtävän 4.2.2024 klo 18.30 aikaanJoensuun Ahvenisentielle. Tehtäväilmoituksen mukaan henkilöauto oli törmännyt jalankulkijaan. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että henkilöauto oli lähestynyt Enon suunnasta kohti Ahvenista samansuuntaisesti jalankulkijan kanssa. Auton kuljettaja oli tapahtumapaikalla selvinneen mukaan häikäistynyt vastaantulevan liikenteen valoista, törmäten jalankulkijaan. Sekä törmänneen auton, että vastaantulleen ajoneuvon kuljettajat olivat välittömästi menneet auttamaan jalankulkijaa.Tapahtuma aikaan sää oli pimeä ja lumisateinen. Tapahtumapaikan tie on valaisematon ja tapahtumapaikalla vallitsee 80 km/h nopeusrajoitus. Poliisi tutkii tapahtumaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta tapahtumiin.

Törmäyksessä loukkaantunut jalankulkija toimitettiin ambulanssilla tarkastukseen Joensuun keskussairaalalle.

Joensuun poliisi sai hätäkeskukselta liikenneonnettomuus tehtävän 4.2.2024 klo 18.30 aikaan
Joensuun Ahvenisentielle. Tehtäväilmoituksen mukaan henkilöauto oli törmännyt jalankulkijaan. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että henkilöauto oli lähestynyt Enon suunnasta kohti Ahvenista samansuuntaisesti jalankulkijan kanssa. Auton kuljettaja oli tapahtumapaikalla selvinneen mukaan häikäistynyt vastaantulevan liikenteen valoista, törmäten jalankulkijaan. Sekä törmänneen auton, että vastaantulleen ajoneuvon kuljettajat olivat välittömästi menneet auttamaan jalankulkijaa.

Tapahtuma aikaan sää oli pimeä ja lumisateinen. Tapahtumapaikan tie on valaisematon ja 
tapahtumapaikalla vallitsee 80 km/h nopeusrajoitus. Poliisi tutkii tapahtumaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta tapahtumiin.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory