Oulussa oli rauhallinen maanantainvastainen yö

NordenBladet — Poliisilla oli Oulussa illan ja yön aikana viitisenkymmentä hälytystehtävääSunnuntain ja maanantainvälinen yövuoro oli Oulussa poliisityön näkökulmasta kohtuullisen rauhallinen. Poliisilla oli Oulussa illan ja yön aikana viitisenkymmentä hälytystehtävää. Ihmisiä oli kaupungilla ja ravintoloissa liikkeellä jonkin verran. Yksi ravintolan asiakas aiheutti häiriötä vastustamalla järjestyksenvalvojaa, jonka vuoksi häiriön aiheuttanut henkilö päätyi poliisin haltuun ja viettämään yönsä poliisilaitoksella. Poliisi tavoitti yövuoron aikana Oulusta myös kaksi etsintäkuulutettua henkilöä. Kaksikko oli näpistelemässä kauppaliikkeessä ja poliisin ottaessa heidät kiinni kävi ilmi, että molemmilla henkilöillä oli perässään useita etsintäkuulutuksia. Heidät vietiin poliisilaitokselle selvittelemään asioitaan. 

Poliisilla oli Oulussa illan ja yön aikana viitisenkymmentä hälytystehtävää

Sunnuntain ja maanantainvälinen yövuoro oli Oulussa poliisityön näkökulmasta kohtuullisen rauhallinen. Poliisilla oli Oulussa illan ja yön aikana viitisenkymmentä hälytystehtävää. Ihmisiä oli kaupungilla ja ravintoloissa liikkeellä jonkin verran. Yksi ravintolan asiakas aiheutti häiriötä vastustamalla järjestyksenvalvojaa, jonka vuoksi häiriön aiheuttanut henkilö päätyi poliisin haltuun ja viettämään yönsä poliisilaitoksella. 

Poliisi tavoitti yövuoron aikana Oulusta myös kaksi etsintäkuulutettua henkilöä. Kaksikko oli näpistelemässä kauppaliikkeessä ja poliisin ottaessa heidät kiinni kävi ilmi, että molemmilla henkilöillä oli perässään useita etsintäkuulutuksia. Heidät vietiin poliisilaitokselle selvittelemään asioitaan.
 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory