Poliisi pyytää havaintoja Vihdissä kadonneesta miehestä

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja Vihdissä kadonneesta täysi-ikäisestä miehestä.Miehellä (kuva liitteessä) on todennäköisesti yllään ruskea neule ja jalassaan tarralliset Kuoma-talvikengät. Hän on noin 175 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Mies on tummapiirteinen, ja hänellä on mustat, hieman kiharat hiukset. Mies on tavattu viimeksi Vihdin Lentäjäntiellä. Aikahaarukka katoamiselle on 23.1. kello 22 ja 24.1. kello 04 välisenä aikana.Poliisi pyytää, että reaaliaikaiset havainnot miehestä ilmoitetaan välittömästi hätänumeroon 112.Poliisin tiedossa ei tällä hetkellä ole mitään, mikä viittaisi katoamisen liittyvän rikokseen.

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja Vihdissä kadonneesta täysi-ikäisestä miehestä.

Miehellä (kuva liitteessä) on todennäköisesti yllään ruskea neule ja jalassaan tarralliset Kuoma-talvikengät. Hän on noin 175 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Mies on tummapiirteinen, ja hänellä on mustat, hieman kiharat hiukset. 

Mies on tavattu viimeksi Vihdin Lentäjäntiellä. Aikahaarukka katoamiselle on 23.1. kello 22 ja 24.1. kello 04 välisenä aikana.

Poliisi pyytää, että reaaliaikaiset havainnot miehestä ilmoitetaan välittömästi hätänumeroon 112.

Poliisin tiedossa ei tällä hetkellä ole mitään, mikä viittaisi katoamisen liittyvän rikokseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory