Käräjäoikeus vangitsi miehen epäiltynä tapon yrityksestä Oulun Rajakylässä

NordenBladet — Poliisi epäilee yhtä miestä tapon yrityksestä Oulun Rajakylässä. Oulun käräjäoikeus vangitsi miehen tänään poliisin vaatimuksesta.Poliisi tutkii joukkotappelua, jonka se epäilee tapahtuneen ravintolan sisällä ja edustalla Oulun Rajakylässä 1. tammikuuta 2024 aamuyöllä. Tappelussa oli useita osallisia, ja poliisi on kirjannut rikosilmoituksia eriasteisista pahoinpitelyrikoksista. Poliisi epäilee yhden miehen syyllistyneen tapon yritykseen joukkotappelun yhteydessä. Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut miehen. Hän on myös asianomistajan asemassa samassa tutkintakokonaisuudessa. Poliisi jatkaa tapahtumien esitutkintaa eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Poliisi epäilee yhtä miestä tapon yrityksestä Oulun Rajakylässä. Oulun käräjäoikeus vangitsi miehen tänään poliisin vaatimuksesta.

Poliisi tutkii joukkotappelua, jonka se epäilee tapahtuneen ravintolan sisällä ja edustalla Oulun Rajakylässä 1. tammikuuta 2024 aamuyöllä. Tappelussa oli useita osallisia, ja poliisi on kirjannut rikosilmoituksia eriasteisista pahoinpitelyrikoksista. Poliisi epäilee yhden miehen syyllistyneen tapon yritykseen joukkotappelun yhteydessä. Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut miehen. Hän on myös asianomistajan asemassa samassa tutkintakokonaisuudessa. 

Poliisi jatkaa tapahtumien esitutkintaa eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory